reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

o kurcze własnie spojrzałam na plecy Boryska i ma wysypkę , nie dużo tego jest , ale ma :-( a jeszcze rano jej nie było
Czyli co jednak trzydniówka :tak: no to dobrze ze już za nami

reklama
w tej chwili opieką nad Boryskiem
a zatrudniona jestem w jednej z tarnowskich drogerii
;-)

chyba zaraz lunie ??

Agawa ale zalezy jaki dzien chcesz bo ja chciałam piatek ;-) a mysle ze w tyg jest luźniej :tak:
tu masz linka Promienny Zamek - Centrum/Plac Zabaw dla dzieci w Tarnowie - Oferta
Ania smok rewelka:tak:
Miotlica witaj:-)
Anita ja Kondziorrkowi tez nie ubieram od urodzenia mozna powiedziec ze w czapkach nie chodzi:tak: ubieram mu anczesciej kaszkiet lub bez;-)
Anneczka ulalala ale pobalowałas;-):-D

Kupila Kondziorrowi wczoraj dzwonek i komeszke , spodobał mu sie dzwonek nam juz troche mniej;-)oby tylko pogoda dopisala:sorry:
dzięki Madzia juz mamy zamówione :tak::tak::tak: a odnosnie dzwonka to też zakupiłam tyle że u mnie to na razie próbuje jego smak:-D:-D:-D

Witam. Wygląda na to że nad nami zaświeciło słonko. Wybraliśmy się dzisiaj na spacer po parku w Krasiczynie. Matuś karmił kaczki trochę pochodziliśmy pobiegaliśmy i przede wszystkim chłopcy powdychali świeżego powietrza. Było super. Niestety Matuś dalej kaszle ale jest już o niebo lepiej.

reklama
Do góry