reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Hejka popoludniowo laseczki!!!

Ania fajnie że zabawa udana była lux ;-);-);-)
Ja mam dzwonek i stroj też:tak:ale my dopiero chyba w piątek na procesje pójdziemy i na oktawe bedziemy chodzic:tak:w tamtym roku chodziliśmy codzień oprócz wlasnie Bozego ciala:tak::tak:
Miotlica witaj wsrod nas:tak::tak::tak:
Karolcia i jak chlopcy twoi??

reklama
Uff, jestem wykończona.
Pogoda wytrzymała - wprawdzie było duszno i chwilami chmury straszyły ale nie padało. Imprez się udała - dzieciaki wyszalały się. I w ten sposób zaliczyłam grilla w tym roku. :tak:

mini55 Dwa tygodnie temu Piotruś miał zabieg na siusiaku. Stąd kontrola.

kasiadove Jeszcze chwilę i ci się suwaczek skończy.

Dziewczyny - dzięki za miłe przyjęcie a zwłaszcza za linki. Z tym neurologiem to może ja panikuję... Za dwa tygodnie mamy drugie szczepienie i wtedy wypytam o wszystko pediatrę. Po prostu Natalia leżąc na brzuszku z ogromnym wysiłkiem unosi główkę i tylko na dosłownie 3 sekundy, a nieraz nie unosi wcale tylko leży na policzku... A podciągana za rączki jakby do "siadu" też nie trzyma jeszcze główki tylko tak jakby zwisa jej z tyłu jeszcze dość mocno... Podobno z tym podciąganiem to ma jeszcze czas, ale na brzuszku już chyba powinna główkę trzymać - 19 czerwca skończy trzy miesiące...

Znajomi mi mówią że jest OK, że każde dziecko inaczej się rozwija itd ale ja się niepokoję... A jak to było u Was z tą główką - tzn u Waszych dzieci, bo WY same to chyba nie pamiętacie jak dźwigałyście główkę...:-D

Aniu super że Wam się festyn udał :-)

Karola chłopcom się poprawiło? I super :-)

Miotlica nie pamiętam :zawstydzona/y: A pediatra co mówi? Skonsultuj to jak Cię niepokoi - na pewno wszystko jest ok :tak:

Kasia nie znęcaj się nad nami :-D i pisz duzymi literami :-D:-D:-D
Karolcia super ze chłopcom lepiej:-):-):-)
Agunia o co chodzi z tą oktawą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a ja mam prze..... dzień bo pszyszedł mi raport z programu antyplagiatowego i jakby to powiedzieć....... nie jest tak jak bym chciała więc poprawiam i juz mam dość :no: już nie chce tej pracy oglądać :wściekła/y: a jutro do krk jadę i musi byc wszystko gotowe

Agawa nie zazdroszcze poprawek:eek::no: a oktawa to znaczy ze po Bozym Ciele jeszcze przez tydzien sa procesje i ten czas to oktawa:tak:
Agunia Mela w tamtym roku ani jednego dnia nie opuściła i mysle ze w tym bedzie podobnie:-)
Mini to juz znasz winowajce;-)
Miotlica nie zaszkodzi sprawdzic :tak: czasem anwet lepije 10 razy to zrobic niz potem załowac :-pJa słyszałam o neurologach na mostowej ale nie znam nazwisk:-(
Kondzik jest bardzo szybki w rozwoju i z tego co pamietam to szybko zaczał sie dzwigac i podnosic głowke ale dokładnego czasu nie pamietam:sorry::zawstydzona/y:

tak własnie jak pisze Madzia;-)u nas w posciele procesje są aż do piątku i potem rozdanie slodyczy dla dzieci i obrazków, i blogoslawieństwo dzieci sypiacych;-);-)
myśmy tylko Boże Cialo opuścili, znaczy w kościele byliśmy ale nie na procesji a tak we wszystkie dni;-);-);-)

ja tez znalazlam już komeche i pelerynkę i dzwonek:tak:a sukienkę mam czystą:laugh2:

reklama
Do góry