Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ania fajnie że zabawa udana była lux ;-);-);-)
Ja mam dzwonek i stroj teżale my dopiero chyba w piątek na procesje pójdziemy i na oktawe bedziemy chodzicw tamtym roku chodziliśmy codzień oprócz wlasnie Bozego ciala Miotlica witaj wsrod nas Karolcia i jak chlopcy twoi??
Uff, jestem wykończona.
Pogoda wytrzymała - wprawdzie było duszno i chwilami chmury straszyły ale nie padało. Imprez się udała - dzieciaki wyszalały się. I w ten sposób zaliczyłam grilla w tym roku.
mini55 Dwa tygodnie temu Piotruś miał zabieg na siusiaku. Stąd kontrola.
kasiadove Jeszcze chwilę i ci się suwaczek skończy.
Dziewczyny - dzięki za miłe przyjęcie a zwłaszcza za linki. Z tym neurologiem to może ja panikuję... Za dwa tygodnie mamy drugie szczepienie i wtedy wypytam o wszystko pediatrę. Po prostu Natalia leżąc na brzuszku z ogromnym wysiłkiem unosi główkę i tylko na dosłownie 3 sekundy, a nieraz nie unosi wcale tylko leży na policzku... A podciągana za rączki jakby do "siadu" też nie trzyma jeszcze główki tylko tak jakby zwisa jej z tyłu jeszcze dość mocno... Podobno z tym podciąganiem to ma jeszcze czas, ale na brzuszku już chyba powinna główkę trzymać - 19 czerwca skończy trzy miesiące...
Znajomi mi mówią że jest OK, że każde dziecko inaczej się rozwija itd ale ja się niepokoję... A jak to było u Was z tą główką - tzn u Waszych dzieci, bo WY same to chyba nie pamiętacie jak dźwigałyście główkę...
Kasia nie znęcaj się nad nami i pisz duzymi literami Karolcia super ze chłopcom lepiej:-):-):-) Agunia o co chodzi z tą oktawą
a ja mam prze..... dzień bo pszyszedł mi raport z programu antyplagiatowego i jakby to powiedzieć....... nie jest tak jak bym chciała więc poprawiam i juz mam dość już nie chce tej pracy oglądać a jutro do krk jadę i musi byc wszystko gotowe
Agawa nie zazdroszcze poprawek a oktawa to znaczy ze po Bozym Ciele jeszcze przez tydzien sa procesje i ten czas to oktawa Agunia Mela w tamtym roku ani jednego dnia nie opuściła i mysle ze w tym bedzie podobnie:-) Mini to juz znasz winowajce;-) Miotlica nie zaszkodzi sprawdzic czasem anwet lepije 10 razy to zrobic niz potem załowac Ja słyszałam o neurologach na mostowej ale nie znam nazwisk:-(
Kondzik jest bardzo szybki w rozwoju i z tego co pamietam to szybko zaczał sie dzwigac i podnosic głowke ale dokładnego czasu nie pamietam
tak własnie jak pisze Madzia;-)u nas w posciele procesje są aż do piątku i potem rozdanie slodyczy dla dzieci i obrazków, i blogoslawieństwo dzieci sypiacych;-);-)
myśmy tylko Boże Cialo opuścili, znaczy w kościele byliśmy ale nie na procesji a tak we wszystkie dni;-);-);-)
ja tez znalazlam już komeche i pelerynkę i dzwoneka sukienkę mam czystą