reklama

Tarnów

tak pędzicie że nie daję rady nadążyć za Wami :(

Agunia zdrówka dla Domy, macie zmartwienie :-( ale na pewno Prokocim dobrze się nią zajmie.

a od Beatty nie ma wieści?

wiecie szłam dziś rano Krakowską do UM i nagle taki huk, jakies 200 m przede mną czapa śniegu spadła z dachu, szczęściem nikt tam nie szedł akurat, bo auto zaparkowane obok całą szybe ma rozbita, tz. taką wgłębioną i w pajęczynkę, szok! potem to tylko w góre patrzyłam czy na nas coś nie spadnie.

reklama
wiecie szłam dziś rano Krakowską do UM i nagle taki huk, jakies 200 m przede mną czapa śniegu spadła z dachu, szczęściem nikt tam nie szedł akurat, bo auto zaparkowane obok całą szybe ma rozbita, tz. taką wgłębioną i w pajęczynkę, szok! potem to tylko w góre patrzyłam czy na nas coś nie spadnie.
ja tak raz miałam pare metrów odemnie jak szłam z kolezanka ze szkoły:no:
niebezpieczne sa sople i zwały sniegu na dachach:no:

a ty dzis do pracy?

Witam.

Też sprawdzałam Noworodka - na moderatorach jest wpis admina, że była awaria i naprawiają.

anneczka83 Nieźle z tymi dokumentami. Ale jeśli teraz tylko chodzi o karty do banku to można to chyba zrobić zdalnie - przez telefon, internet albo w lokalnym oddziale.

beti801 zdrówka dla Kuby. Mój Piotrek też trochę pokaszluje.

agataxk Niezła bałwanica.

Karolcia - gratulacje.

Aaa i ponieważ co niektóre się odgrażały że są zwarte i gotowe to ja przypominam, że jestem do soboty i na ewentualnie jeszcze jedno piffkowe zawsze chętna. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry