Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mieliśmy popołudniu iść na spacer ale jak przyszła burza to pozamiatane było :/

ja to chyba juz popołudniowy ptaszek

wszystko skonsultujesz i rozwiejesz watpliwosci
powiem szczerze ze ja sama miałam dosc a co dopiero on
dzis idzie to zobaczymy jak bedzie mu sie podoba bo Mela juz nie moze sie doczekac
Mysmy grilowali u znajomych na bakolnie
Dziś nie jestem wyrodnahejka
Kasiu posłałas Karolinke do przedszkola? ja wyrodna to poslałamja to chyba juz popołudniowy ptaszek
![]()
ale chyba tylko dlatego że K w zeszłym tyg nie chodziła i jeszcze antybiotyk kończy
Ale będę na tyle wyrodna ze będę ją posyłać przez pierwszy tydzień wakacji tzn do końca czerwca
potem już zamknięte 

minia przy jakiej temperaturze podawaliście leki?
nie powinno się przy niższej niż 38,5 bo wirusy szybciej się rozmnażają w niskiej temperaturze;-)
kupiliśmy taki termometr do uszka i czułka i chyba źle mierzył , bo za każdym razem pokazywał inaczej a różnice były nawet o cały stopień , ale jak miał tak ponad 38 ( bo to już było po nim czuć , taki był gorący ) to podawaliśmy mu syrop... tak trzy razy na dobę wypadało
sadzałaś ją wcześniej ??

Kiedy do cholery będzie normalne lato![]()

hej!
karolato Dominiś tak płacze przy odciąganiu? biedaczek:-(
anneczkami się marzy taki dzień lenistwa
u nas masakra, 6 robotników u góry![]()
Kasiu tłumy przesżły w srode pewnie;-)ja tez wyrodna i chodzi do konca;-)Dziś nie jestem wyrodnaale chyba tylko dlatego że K w zeszłym tyg nie chodziła i jeszcze antybiotyk kończy
Ale będę na tyle wyrodna ze będę ją posyłać przez pierwszy tydzień wakacji tzn do końca czerwca
potem już zamknięte
![]()