• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
Witam weekendowo. :tak:

Ale pogoda. :wściekła/y: Znowu udało nam się zdążyć do domu przed deszczem. I po co tak zimno. :wściekła/y:

madzikm A ja myślałam że twój mąż ma inaczej na imię. :-D:-D:-D Gratulacje dla Zosi za odpieluszenie.

dana-news Zdrówka dla dziewczynek.

kasiadove Czyli ostatni tydzień czerwca będziesz się luzować bez pracy i dziecka. ;-):-)

agunia271 Zdrówka dla Domy i Wojtusia.

dzięki za gratulacje:-) po nocy też suche pampki więc może wkrótce się odważę;-)

minisadzałam ją gdzies od roku, ale nie systematycznie, nie było żadnych efektów, spróbowałam teraz w połowie maja, po prostu zdjęłam pieluchę, 2 dni sikała ne sygnalizując, na trzeci zaczęła wołać a teraz sama przynosi nocnik i się rozbiera:-)

dziewczyny nie straszcie prognozami:confused2: ja się załamię jak nam pogoda nie dopisze nad morzem:eek: z kilka tysiączków nas to wyjdzie więc dobrze by było choć trochę poplażować:sorry:

kasiadoveea Wy na spacerki górskie się nastawiacie?:-)

aniataaaa Morfeusz:-D
zdolną masz tą koleżankę E.G., głosiła referat na konferencji:tak:
mam teraz zajęcia z jej szefową.

kasiaodve/ mrówao wy wyrodne:-p szkoda, że nie mogę dołączyć do szanownego grona;-)

dzięki za gratulacje:-) po nocy też suche pampki więc może wkrótce się odważę;-)

minisadzałam ją gdzies od roku, ale nie systematycznie, nie było żadnych efektów, spróbowałam teraz w połowie maja, po prostu zdjęłam pieluchę, 2 dni sikała ne sygnalizując, na trzeci zaczęła wołać a teraz sama przynosi nocnik i się rozbiera:-)

/>
</p>
Gratuluję! U nas pielucha jeszcze do spania bo Matuś czasami się zapomina i nie zawoła ale ogólnie my to kontrolujemy i pilnujemy :-)

reklama
Madzik to super ze tak szybko poszło :tak: Ja Borysa od czasu do czasu sadzam , choć sama nie wiem czy jest sens ,
Nie chodzi mi o to zeby od razu się do niego załatwiał ,a nieco z nim oswoił , ale może to nie jest dobry pomysł ???:eek::eek::eek::eek::eek:

Karolcia , super że chlopcy zdrowi :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry