reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

zreszta wprost uwielbiam tez Muszyne, gdzie Sławek ma babcie...nie wiem dlaczego ale ten klimat, spokoj w sumie...strasznie lubie tam jeździć:sorry:pewnie w ktorys weekend skoczymy tam:eek::eek::eek::happy:

reklama
ja też bardzo się cieszę :-) jeszcze przez 2 dni mam dawać im syropki ale to tak na dokończenie leczenia. Dodatkowo pan doktor potwierdził to co podejrzewałam, Miniowi wyszły już na pół milimetra dolne 2 jedynki :-)

hej :)
Fajnie macie z tymi wakacjami. My w tym roku tylko niedzielne wyskoki ;-):-D

Karola fajnie, że dzieciaki zdrowe :tak:Gratulujemy ząbków!! :-)
Madzik Zosi gratulujemy odpieluszenia :tak:
Miotlica super zdjęcie :-) Pobiegałby po takiej łące :-)
Agawa gratulacje zakończenia pracy :-)
Kasiudove, Mrówa fajnie, że się dziewczynkom nadało sypanie kwiatków :-) Kuba niestety nie dzwonił na procesji, bo była o 4 i akurat burza szalała :baffled:
Agunia nie przejmuj sie "starszą miłą panią" (czyt starą zrzędliwą jędzą ) Głupia jakaś! :angry:

karolcia-83 Gratulacje ząbków

beti801 Może z jedną sobotę jeszcze urwiecie na jakiś wypadzik. ;-)

madzikm Pytałaś o zajęcia adaptacyjne - my chodziliśmy. Były chyba przez 3 dni po 2 godziny - wspólna zabawa rodziców, dzieci i pań, pań z dziećmi, rysowanie, swobodne oglądanie sali, wyjście do ogrodu. Takie tam.

miotlicaale widok:happy: bliskie mi Twoje okolice, mam przyjaciółkę w Kowalowej;-)
To fajnie, że kojarzysz moje tereny...

Byliśmy na procesji..."miła starsza kobieta" objechała mnie ze W dzwonil w kosciele:laugh2:na szczescie odcielam sie skutecznie jej:rofl2::rofl2::rofl2:
Właśnie, jak to jest, że są cudowne babcie z przetworami, humorem i mądrością, a są też stare jędze...

ja też bardzo się cieszę :-) jeszcze przez 2 dni mam dawać im syropki ale to tak na dokończenie leczenia. Dodatkowo pan doktor potwierdził to co podejrzewałam, Miniowi wyszły już na pół milimetra dolne 2 jedynki :-)

Gratuluję ząbków! Bardzo wcześnie! To może dlatego Natalka tak niemiłosiernie się ślini od paru dni...

Witam :-) Sobotnio i pizamowo ;-):-D

sniadanie.jpg

Wybierałam się na miasto z Kubą, bo mi się wczoraj sandały całkiem wykończyły, ale zimno jakoś strasznie i nieprzyjemnie na polu :eek: Chyba wezmę się za porządki ;-)

reklama
dzięki dziewczynki za gratulacje

agawaja mam parasolkę, tyle, że nie ręczę za nią, niby nowa ale straszny dziad, czasem są problemy z rozłożeniem:baffled:
jednak działa więc jakbyś chciała to śmiało;-)
hej Madzik pw
Agawa ja nie mam parasolki :no: Szwecja - fajnie :-) Z jakiegoś biura jedziecie?
z najlepszego :-D do mojej mamy :tak:dzięki za odpowiedź ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry