reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
hej!

agawapw, mi się bardziej drugi podoba, ale musiałabym wiedzieć jaka firma;-) w Świcie widziałam sporo parasolek i na Piłsudskiego.

hej
dzięki za rady :tak: oba się rozkładają też na to zwracałam uwagę ;-)na firmy już mniej bo drogie są te firmowe

Agawa oba w sumie fajnie wyglądają, ale jak ten pierwszy sie rozkłada to zdecydowanie bym wolała :tak:
Mini dziś własnie zobaczyłam, że ładnie szaleją z budwą tej galerii :szok: I jakie to wielkie będzie :szok:
Kasiu jaka to sałatka i o której można przyjść na nią? ;-):-D Przyniosę placek z truskawkami - właśnie się robi :-)
Agunia wyciągnęłam Pawła jak wrócił z pracy. Kupiłam klapki, ale mi się nie podobają:no: - przynajmniej w miarę tanie były :eek::-D

Nastawiłam rosół na jutro i biorę się za prasowanie :tak: P zmienia podłoże w akwarium - mały sajgon przy tym jest :szok:

Beti ale macie pracowitą sobotę :-) Jak z ciastem to zapraszam :-) A sałatka taka "na winie" kukurydza, groszek, pieczarki, jajka, cebulka zielona, majonez i przyprawy ;-)

Karola na mnie się obraziła i z tej rozpaczy o 17tej mi zasnęła i śpi do tej pory :szok:

znajoma bardzo narzeka na ten drugi:no: że niestabilny i to małe kółeczko się zakopuje na byle przeszkodzie:no:

kasiu ty specu od księgarni;-) masz jakąś sprawdzoną internetową księgarnię naukową? poradniki metodyczne itp.

Beti ale macie pracowitą sobotę :-) Jak z ciastem to zapraszam :-) A sałatka taka "na winie" kukurydza, groszek, pieczarki, jajka, cebulka zielona, majonez i przyprawy ;-)

Karola na mnie się obraziła i z trj rozpaczy o 17tej mi zasnęła i śpi do tej pory :szok:

to nocka będzie ciekawa:rofl2:

o co poszło?;-)

znajoma bardzo narzeka na ten drugi:no: że niestabilny i to małe kółeczko się zakopuje na byle przeszkodzie:no:

kasiu ty specu od księgarni;-) masz jakąś sprawdzoną internetową księgarnię naukową? poradniki metodyczne itp.
Naukową to nie bardzo :no:
A czego dokładnie poszukujesz? Może w empik.com coś znajdziesz :-)

reklama
hejka
ale pogoda:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agawa mnie sie ten pierwszy podoba:tak: ale jak masz kupowac tylko np na wyjazdy to nie ma sensu przeplacac;-) gratuluje oprawienia pracy!!!!!
Beti to jak kupiłas ze ci sie nie podobaja:eek:;-)a mozesz oddac?
Agunia jeszcze wakacji nie ma a DOma juz steskniona:-D:-D:-D:-D

Szalejecie kulinarnie :-D Mela ostatnio była ze mna u znajomej i jadła placka i powiedziała ze bardzo dobry i mamusia jej takiego nie piecze:-p:-D:sorry:

Do góry