reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Hej.

O zdąrzyłam na śniadanie zanim sie reszta forumek pobudziła;-)

Fajny dziś dzionek od rana aż przyjemnie szło się do pracy.
Wczoraj tak mi się nie chciało spać że poszłam spać o 2/00 i o dziwo nie miałam problemu ze wstaniem ale jak świeci słonko to zupełnie inaczej jest.

Widziałm nową galerię poszperam w kompie może znajdę jakieś nasze wspólne zdjęcia.

Miłego dnia dziewczynki;-)

reklama
Witam i ja :-)
Lenka pogoda faktycznie fajna. Aż chce się żyć :-) Wiosnę już czuć w powietrzu :-)
Agataxk mmm jakie pyszne śniadanko :-)

No ja tu z kawka a wy juz sniadanko.:-D

Powoli dchodze do siebie. Poszlam wczoraj uspic Polke i mnie ufo porwalo.Misiek nie dostal kanapek do pracy:-p.Ma symulacje co bedzie jak mnie nie bedzie:-D

I ja się witam.
Agata, pyszne śniadanko serwujesz:tak:
Ania, zapomniałam Ci podziękować na namiary. Dzięki! Dziś kupiłam mój rozmiar na Allegro. Zobaczymy jak będzie pasował - jeśli nie, to można odesłać.

Żeby mi się chciało, tak ja mi sie nie chce...

Agatax ale szalejesz :-D

Ilaria a to już tak na zawsze tą robotą Cię zawalili :szok:;-)

Słodziutka pokaż się i Ty :tak:

Kicia i co? Poradził sobie? :rofl2:

Hejka z ranka dziewczynki!!!!

Massiek fajnie że masz chwilkę czasu na komp:-D:-D:-D
Ilaria pewnie awansowałas:-);-)
Lenka fajna wiosna nie:-):-)
Agatka super tosty rozpieszczasz nas:-D:-D:-D:rofl2:

U mnie tez piekna pogoda, sypie sniegiem.:crazy: Wczoraj bylo przepieknie wiosennie i cieplo, ludzie bez kurtek a dzis zamiecie. No ale to uroki zycia w pogorzu, codzien inna pogoda.

reklama
Do góry