reklama
Agawa25
Fanka BB :)
no właśnie nakarmiony ale markotnyAgawa i jak nakarmiony Mikołajek?

Lena moze dlatego chca zmienic ze ajk oni wysyłaja 5 to w innym banku zaksieguja dopiero nastepnego dnai czyli 6 a gdyby mieli w tym samym to po 1-2 h juz by były na koncie pracownika
moze o to im chodzi
a pogode to pewnie ty przyciagnełas za soba;-)
Kasia a miałas oklada z młodego koguta?;-)
Agawa moi własnie wybyli z tortilla do tesciowej bo mi została i ma swiety spokój chwilowo

Agawa moi własnie wybyli z tortilla do tesciowej bo mi została i ma swiety spokój chwilowo

ania.chlopcy
witam.
Ale wietrzysko
agataxk Jakie pyszne śniadanko serwujesz. :-)
kasiade Jak mi podeślesz link to ci mogę napisać czy ma szanse pasować.
kasiadove Bo przepisy każą nękać. ;-) Nic nie poradzisz.
madzikm Zdolniacha z Zosi.
lena28 To po chamsku. Nie ma nawet obowiązku posiadania konta, a co dopiero w konkretnym banku.
Ale wietrzysko

agataxk Jakie pyszne śniadanko serwujesz. :-)
kasiade Jak mi podeślesz link to ci mogę napisać czy ma szanse pasować.
kasiadove Bo przepisy każą nękać. ;-) Nic nie poradzisz.
madzikm Zdolniacha z Zosi.
lena28 To po chamsku. Nie ma nawet obowiązku posiadania konta, a co dopiero w konkretnym banku.
Agawa25
a to dziwnie faktycznieAgunia tak właśnie bo tam od rana paało a póxniej wyszło słoneczko
Wiecie co a u T. w pracy to już do końca zglupieli wymuszają na pracownikach żeby zmienili Bank w którym mają konta na bank w którym firma T. ma cosik wspólnego bo jak nie to nie otrzymają na czas wynagrodzenia a jak nie chce zmieniać banku to musi pisać oświadczenie i będą to rozpatrywać. A najśmieśniejsze jest to że do 05 miał zawsze pensje a dziś dupa nie ma. Mam nadzieje że jutro będzie![]()

Agunia271
Agunia z dzieciaczkami
jejku tragedia

coż bank z obslugi kilku kont wiecej kasy zarobi...a poslali juz im pieniążki:??? jak poslą rano to po południu powinny byc

OOO Madzia to masz super:-)chwila blogiej ciszy na forum
u mnie tez bloga cisza bo właczyli sobie bajki

OOO Madzia to masz super:-)chwila blogiej ciszy na forum

u mnie tez bloga cisza bo właczyli sobie bajki

Agawa25
mi sie wydaje że to o prowizję jakąś chodzi albo zniżkęLena moze dlatego chca zmienic ze ajk oni wysyłaja 5 to w innym banku zaksieguja dopiero nastepnego dnai czyli 6 a gdyby mieli w tym samym to po 1-2 h juz by były na koncie pracownikamoze o to im chodzi
Agawa moi własnie wybyli z tortilla do tesciowej bo mi została i ma swiety spokój chwilowo![]()

a to ci dobrze i co robisz z wolnym czasem :-);-)
reklama
Lenka28
Zaangażowana w BB
Madzia chodzi o to żeby zakład pracy nie musiał płacić za przelewy jak przekazują wynagrodzenia bo pracodawca tez tam ma swoje konto
A wypłata zawsze była w terminie więc nie było z tym problemu
Ania.chłopcy dokłanie. Jak pisałam T. to oświadczenie to mówię że napisze że poza tym żyjemy w wolnym kraju i każdy może wybrać bank jaki chce a T. się śmiał że zaraz dostałby wypowiedzenie
Agawa ja pracuje w sądzie w dąbrowie;-)

Ania.chłopcy dokłanie. Jak pisałam T. to oświadczenie to mówię że napisze że poza tym żyjemy w wolnym kraju i każdy może wybrać bank jaki chce a T. się śmiał że zaraz dostałby wypowiedzenie

Agawa ja pracuje w sądzie w dąbrowie;-)