reklama
Witam sobotnio :-)
Szkoda ze pogoda się popsuła
Crunch zdrówka dla Reginki ;-)

Zdrowa Strona - Leki i suplementy zdrowotne
Madzia duzo zębolów Kondzik ma
Nie gryzie jak karmisz?;-)
Ilaria w avatarku widać jak Antoś wyrósł :-)
Dana jak się czujesz? Apap pomógł?
My już po obiedzie, teraz kawa i ciacho ;-)
Szkoda ze pogoda się popsuła

Crunch zdrówka dla Reginki ;-)
No różneTeż się zastanawiam nad kuracją... a ten lek to na które robale?

Madzia duzo zębolów Kondzik ma

Ilaria w avatarku widać jak Antoś wyrósł :-)
Dana jak się czujesz? Apap pomógł?
My już po obiedzie, teraz kawa i ciacho ;-)
anneczka1983
Fanka BB :)
hej wyszstkim 
Crunch zdróweczka dla Reginki
Madzia gfratki dla Kondzia, Marcelowi pierwszy ząbek wyszedł jak miał 8,5 miesiąca i też w sumie bez jakiś horrorów
u nas dzisiaj spaghetti
Crunch zdróweczka dla Reginki
Madzia gfratki dla Kondzia, Marcelowi pierwszy ząbek wyszedł jak miał 8,5 miesiąca i też w sumie bez jakiś horrorów
u nas dzisiaj spaghetti
Kasiu jakby gryzł to by nie dostawał cyca;-) ale juz karmie go tylko 2 razy i czekam z utesknieniem na koniec;-) choc napewno bedzie mi tego brakowac
Kasiude nie martw sie doczekasz sie;-)Kolezanka Kondzia nie am jeszcze ani ejdnego a ma juz roczek;-)
Crunch to super ze Reginka lepiej a moze to jakies jednodniowe paskudztwo
a ajk Igorek?

Kasiude nie martw sie doczekasz sie;-)Kolezanka Kondzia nie am jeszcze ani ejdnego a ma juz roczek;-)
Crunch to super ze Reginka lepiej a moze to jakies jednodniowe paskudztwo

karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Witam. Żebym bardzo chciała to nie jestem w stanie nadrobić tego co napisałyście bo po pierwsze dużo tego a po drugie dalej widzę wszystko w wersji mini
U nas wszystko oki. Myślę że dziewczyny pisały Wam że przetrzymali nas w szpitalu ze względu na żółtaczkę Dominika. W piątek 1 marca zrobili mu pierwsze badania i bilirubina wyszła 20 (niebezpieczna granica) ale dostał kroplówkę i spadło do 17. W sobotę było 14.5 a w poniedziałek już 16. Dalej było 15 i dopiero po tym jak odstawili Dominika od piersi całkowicie na dobę a na drugą dobę w trybie mieszanym bo nie chciał jeść mleka modyfikowanego spadło do 12 i poszliśmy do domu. Niestety co drugi dzień pobierali mu krew z rączki i codziennie był pod lampami. W międzyczasie pozbyliśmy się pępka więc problem był z głowy.Gdy wróciliśmy do domu Matuś spał. Jak mnie zobaczył to bez entuzjazmu powiedział "o mama" i dał buzi tylko dlatego że dziadziu powiedział mu żeby to zrobił. Potem mój tata wziął go do małego pokoju i tam było już istne szaleństwo. Matuś ze zdziwieniem zachwytem krzyknął "o mama, dzidziu tutaj". Od tej pory asystuje przy każdej czynności, wyciera pupę, bajki opowiada i daje mu wszystkie swoje zabawki. Oczywiście buziakom i przytulaniu nie ma końca i ciągle krzyczy albo "daj dzidzia" albo "dzidziu oć tu".Przepraszam że tak zbiorowo ale wszystkim naszym solenizantom imienionym i urodzinowym wszystkiego najlepszego.
anneczka1983
Fanka BB :)
Karolciu witaj w domciu
ucałowania dla Dominiczka i Matusia :-):-):-)
reklama
No, no, no ale pusto 

Karolcia i ja witam Was w domku :-) Super że Mati tak dobrze zniósł rozstanie
U mnie K zasypia, Tomek kończy jakieś grzebanie się w kompie
i idziemy jakiś film oglądać ;-) Miłego wieczoru :-)

Karolcia i ja witam Was w domku :-) Super że Mati tak dobrze zniósł rozstanie

U mnie K zasypia, Tomek kończy jakieś grzebanie się w kompie

Zosiu! wszystkiego najlepszego z okazji 2. urodzin! Dużo uśmiechu i radości!!