reklama
agataxk
Fanka BB :)
A powiem Ci ze w sumie sama nie wiem. Jak patrze na Oskarka to i drugiego takiego wariata bym mogla miec, ale chyba kazda mamusia chcialaby dziewczynkete sukieneczki, spineczki
Jak Oskar urosnie to Tomek go zgarnie na ryby, grzyby i polowanaia wiec tez musze miec kogos dla siebie :-) hehe
szczególnie w takim wieku jak Amelka- dzisiaj chciała iśc w koronie do przedszkola - a wczoraj sobie zażyczyła TAKIEJ PRAWDZIWEJ ZE ZŁOTA

Helloł z ranka :-)
Gratulacje dla Mikołajka i buziaki dla Oskarka :-)
Ja zaliczyłam dziś morfologię po pracy jeszcze rentgen ;-) Byłam w szoku bo chyba pierwszy raz się spotkałam ze laborantka zmieniała rękawiczki po każdym pacjencie

Pogoda koszmarna, właśnie wypiłam ogromną kawę
Gratulacje dla Mikołajka i buziaki dla Oskarka :-)
Ja zaliczyłam dziś morfologię po pracy jeszcze rentgen ;-) Byłam w szoku bo chyba pierwszy raz się spotkałam ze laborantka zmieniała rękawiczki po każdym pacjencie

Pogoda koszmarna, właśnie wypiłam ogromną kawę

Dzięki Wam bardzo za życzenia i buziaki, Oskar uwielbia buziaczki :-) czekam az zasnie Oskarek bo ruszyc sie nie moge taki z niego rozpieszczolek ze sam w pokoju nie zostanie..
co do pogody to juz słów nie mam, bo takiej to juz sie nie spodziewalam :-(
co do pogody to juz słów nie mam, bo takiej to juz sie nie spodziewalam :-(
Ostatnia edycja:
Agunia271
Agunia z dzieciaczkami
ooooo Madzia to robisz się na bóstwo u kosmetyczki????
Agatka he he słuchaj ja też chętna na dziewczynke jestem....wiec jak zaczniesz się starac daj znac..obmyślimy strategie

Agatkaxk no prosze ze złota

Ania.chlopcy dziękuje Ci za podpowiedz...wczoraj mama mi z Kraka 70D przywiozła i jest suuuper .
Agatka he he słuchaj ja też chętna na dziewczynke jestem....wiec jak zaczniesz się starac daj znac..obmyślimy strategie

Agatkaxk no prosze ze złota

Ania.chlopcy dziękuje Ci za podpowiedz...wczoraj mama mi z Kraka 70D przywiozła i jest suuuper .
anneczka1983
Fanka BB :)
hej
Gratki dla MIkołajka
Buziaczki dla Oskarka na kolejny miesiączek
Dana super że już jesteście całuski dla Madzi i Emilki
Agataxk i co kupiłaś jej tą koronę
Gratki dla MIkołajka

Buziaczki dla Oskarka na kolejny miesiączek

Dana super że już jesteście całuski dla Madzi i Emilki

Agataxk i co kupiłaś jej tą koronę

reklama