reklama
martaikuba1
Początkująca w BB
Witaj,Anita a ze skórą Mikołajka to długa historia... wyskoczyły mu jakieś plamy na nóżce najpierw jedna mała czerwona potem następna i następna i na brodzie ze dwie takie placki w środku czerwone i skórka popękana więc poszłam z nim do pediatry i dostał maść po której strasznie płakał i guzik pomogło więc poszliśmy znów i stwierdzono atopowe zapalenie skóry i znów maści tym razem robione w aptece które trochę pomogły ale tylko tymczasowo bo znów to wylazłow ostateczności wzięłam go do dermatologa i dostał maść robioną która mu w jeden dzień wszystko usunęła skórka super i bez zmian ale po jakimś czasie wyszły mu tym razem na brzuszku takie malutkie przebarwienia takie kropki ale bez zmian na skórce tylko tak jakby pod nią takie małe siniaczki
no i wczoraj mi lekarka powiedziała że to pokrzywka alergiczna i lepiej w Prokocimiu to skonsultować bo tam jest dermatolog dziecięcy
Mój Kuba ma 3 latka i u niego zaczynało się podobnie. Badania , testy, ciągłe wizyty u dermatologa. W efekcie okazało się, ze ma azs. W naszym przypadku (ja tez mam azs) bardzo ważna okazała się codzienna pielęgnacja produktami na azs. Dermatolog polecił mi Emolium. Używam od dawna emulsji do kąpieli, kremu barierowego. Jak będziesz u dermatologa dopytaj go o codzienną pielęgnację właśnie. Ja polecam Emolium - jest znakomite. Daj znać po wizycie.
Agawa25
Fanka BB :)
dzięki za rady to na receptę kupujesz?Witaj,
Mój Kuba ma 3 latka i u niego zaczynało się podobnie. Badania , testy, ciągłe wizyty u dermatologa. W efekcie okazało się, ze ma azs. W naszym przypadku (ja tez mam azs) bardzo ważna okazała się codzienna pielęgnacja produktami na azs. Dermatolog polecił mi Emolium. Używam od dawna emulsji do kąpieli, kremu barierowego. Jak będziesz u dermatologa dopytaj go o codzienną pielęgnację właśnie. Ja polecam Emolium - jest znakomite. Daj znać po wizycie.
ja też tak przeczytałamAgunia, w pierwszej chwili myślałam, o jaki zlot Ci chodzi?![]()

anneczka1983
Agawa Emolium jest bez recepty, ja używam emulsji do kąpieli dla Marcela
Agawa25
zlot czarownic he he ;-)
z tego co wiem w najbliższa środę u niejakiej mrówy ;-)

reklama
Agawa25
dzięki Ania ;-)Agawa Emolium jest bez recepty, ja używam emulsji do kąpieli dla Marcela