reklama
crunch
Fanka BB :)
w sumie w środę byłam z nią z powodu biegunki (która już zniknęła)to może zadzwoń i zapytaj lekarki co Ci radzi
i lekarka ją osłuchała - nic nie powiedziała, tylko tyle, żeby podawać flegaminę bo drosetux za słaby
poczekam jeszcze do jutra...
crunch
ja tez własnie sinecod podaje Wojtkowi teraz na nocpoczekaj moze dop popoludnia..a co ci zwykle zapisuja jak choruje ???? znaczy jaki anty??
ostatnio miała ospen (ale to na anginę)
zinnat, augmentin, duomox,
w sumie klacidu jeszcze nie miała
Agunia271
Agunia z dzieciaczkami
bo jesli faktycznie nie widac poprawy a , przy innych dawno była (w tym momencie leczenia) to moze sugerowac ze anty zle dobrany...choć nie wiem jaki ostatnio miala bo ponoc powinna być półroczna przerwa miedzy jednym a drugim podaniem tego samego anty...
crunch
ile czekałaś zanim poszłaś do lekarza?moja w sumie tylko raz nie poszła na antybiotyk w tamtym roku, miała augmentin i zmienilismy na klacid a przy okazji tez lekarza i na drugi dzien u Amelki było widać kolosalna poprawę
lekarka zawsze patrzy do karty i nie daje tego samegobo jesli faktycznie nie widac poprawy a , przy innych dawno była (w tym momencie leczenia) to moze sugerowac ze anty zle dobrany...choć nie wiem jaki ostatnio miala bo ponoc powinna być półroczna przerwa miedzy jednym a drugim podaniem tego samego anty...
stąd pewnie ten klacid
reklama