reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

jego wina, chciał nam zapłacić, ale my juz mamy taką kolekcję rys, że te też przeżyjemy .. ;-)

da się jeździć :tak: tylko obrysował w sumie... więcej huku przy tym było niż się faktycznie stało :tak:
to dobrzy z was chrzescijanie;-) ja tez pamietam jak babka we mnie wycedziła to myslałam ze cały przód mi wgnietło a tylko lampa poszła:-p

reklama
Witam

dana-news Gratulacje dla Emilki.

anitaa84 O rany. Współczuję ci tych "atrakcji" :-(

beti801 To chyba niezbyt dobry dzień. :no:

kasiadove To w Krakowie jest od 2 lat ten luksus, że dzieci kontynuujące przedszkole nie podlegają rekrutacji - wypełnia się tylko deklarację, że chcesz żeby zostały dalej w tym przedszkolu. I wtedy też nie sprawdzają czy samotni rodzice, pracujący itp. Jeśli chciałoby się zmienić to już wg normalnej procedury.

anneczka1983 Biedny Marcelek.

Anitka o wow współczuję strasznie :-:)-(
Aneczka buziaczek dla Marcelita ;-)
Beti niezły miałaś poranek :szok: całe szczęście że się nikomu nic nie stało i że Kubula nie było w aucie :tak:
Madzia fajnie że udało Ci się zakupić kreację :tak::tak:

hej dziewczynki :-)
Beti nieźle z tym autem dobrze że tylko tyle :baffled: a co do brzydkich słów: moj brat dostał uwagę w szkole w 2 klasie że mówi brzydkie słowa na koleżankę, mama poszła do nauczycielki i dowiedziała się że mówił : Cielę :nerd:
EEE to mój Adik widzę że wcale taki najgorszy to nie jest Twój brat to dopiero się wyrażał :szok::szok::szok::szok:;-)

Witam
W sobotę byliśmy w Ciężkowicach w Skamieniałym Miasteczku.Jestem dumna z mojej córci-sama przeszła całą trasę.Było extra.
Brawa dla Emilki
993.gif

reklama
Witam
Impreza pewnie w pełni.Może następnym razem bo już się bardzo stęskniłam za Wami.
Beti współczuję przeżyć.Dobrze, że prawie nic się nie stało.
Anita sytuacja nie do pozazdroszczenia:baffled:.
Nikia wszystkiego najlepszego z okazji Twojego święta.

Do góry