reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Hejka porannie!!

Aniu bardzo bardzo Ci dziękuję:tak::tak::tak:;-);-);-)
N;-)a spotkanku było superowo:happy2::happy2:
ja wstałam wcześnie bo Doma pojechała do Krakowa już rano:cool2:

reklama
Cześć!
Anita, współczuję tego podtopienia :-(
Brawo dla dzielnej Emilki wędrownika:tak:
Beti, całe szczęście, że nic się Wam nie stało, ufff

Obydwoje maluchów u mnie przeziębionych, więc noce beznadziejne, bo katar nie pozwala spać. Chodze jak zombie:-(

Helloł :-)
Potwierdzam było super :-) Tylko lokal za krótko otwarty :-D;-)
Kawka?
kawa-mrozona-skladniki.jpg

o kurcze, tu powódź, tu stłuczka :baffled:
Dobrze Beti, że Wy jesteście cali ;-)
Anita, współczuję tych powodziowych atrakcji, i kosztów :dry: Trzym się dzielnie

zazdroszczę wczorajszego spotkania,
A praca spoko, i zespół zapowiada się fajny.

Massiek, to mój Tymek też mówi brzydkie słowa:-)

dzieki za zyczenia, a w pracy nikt nie pamiętał he he :-)

Pozdrawiam laseczki :-)

Ostatnia edycja:
hej laseczki :-)

mrowa1 super że kreacja zakupiona :tak:
Massiek super emotki ale się uśmiałam :laugh2:
Agunia271 zdrówka dla Domci :tak: na te badania pojechała?
KasiaDe zdrówka dla dzieciaczków :-)
nikia fajnie że z pracy jesteś zadowolona :happy2: no i nie musisz dojeżdżać :tak:

Ostatnia edycja:
skończyłam
emot110.gif
kankan.gif
mdlec.gif
hurrrrrrrrraaaaaaa!!!!!!!!!!

ale się cieszę :-) mam nadzieję że dużo poprawek nie będzie :dry: mam 83 stronki plus jeszcze wstęp i zakończenie mi zostało :tak:szkoda że nie dziś to pifffkowe :dry:

reklama
Do góry