reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Madzia kurcze biedna mamusia:-:)-:)-(życze jej dużo dużo zdrówka I przesyłam pozytywne fluidki ..oby jej przeszło jak najszybciej:-:)-:)-(
wiesz co ...oni takim maluchom maske przykladaja i od razu zasypia już na stole, a tam rodzicow nie wpuszczają już:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a jak twoje dzieciaczki zdrowe??wszystko okej u was???

reklama
Agunia dziekuje :happy2:u nas wszystko ok:tak: Łukasz zrobił Meli domek an podwórku nie jest to jakies arcydzieło ale mela jest wniebowzieta:tak: musimy go ejszcze tylko pomalowac:tak: chce teraz zrobic hustawki i moze zjeżdżalnie do tego jak mu sie uda:tak:
a moim zdaniem własnie powinni wpuścic na czas usypiania w końcu przy mamie dziecko czuje sie najbezpieczniej :tak:jak juz uspia to wyjsc i zosatwic wszystko w ich rekach;-)

Melcia 30 maja ma dzien mamy i taty taki piknik a my wtedy mamy wesele:baffled::-pi chciałam tam byc myslałam ze bedzie o 10 przestawienie a tu o 8,30 a ja mam fryzjera o7,30 a o 9,20 kosmetyczke i bede próbowac to przelozyc jakos:sorry2: chcialabym byc bo ma wierszyk:-)jak sie nei uda to trudno bede musiała poczekac do anstepnego roku:-p

ooo kurcze..może się uda i zdążysz:tak::tak::tak:;-);-);-)
super...nie ma to jak własne podworeczko:tak:ja bym sie chetnie na wies przeniosła:happy2::happy2::happy2:zwłaszcza latem supcio:cool2::cool2::cool2:
a jak Gabrysia? po rocznicy już???

Agunia Gabrysia ma w ta niedziele rocznice:tak: ale miała tydzine temu urodziny wiec zadnej imprezy juz nie bedzie;-)

witam

Madzia MArysia urodziła we wtorek córeczkę.Ma na imię MArtynka.Ważyła 3000g.Podobno dziś już wychodzą.
Zdrówka dla Twojej mamy.

Mrówa, zdrowia życzę dla Twojej mamy, umęczy ją to chorowanie, szczerze współczuję :-(

w Rydygierze do migdałków operują dzieci i zawsze do czasu uśnięcia jest rodzic, a potem wychodzi, chyba że dziecko juz rozumie i jest dzielne to wtedy bez mamy, ale to ich decyzja. I nawet jak na bloku operują gdzie trzeba się przebrać w śluzie, to wpuszczamy rodziców żeby się przebrali i potem moga tez być na sali wybudzeń po operacji przy dziecku. To nawet dla nas duże ułatwienie bo dziecko wtedy spokojniejsze jest.

Witam :-)
To i ja z przeciągiem :-D
Wypiłam kawkę i ruszam do sprzątania (bo się cały tydzień obijałam :zawstydzona/y:)

Do wieczorka :-) Może jakiś czacik? ;-)

reklama
to fajnie tam u was Nikia:tak::tak::tak:jestes entuzjastka ...gratulejszyn...jak tam Nat u lekarza????
Danusia jak tam Madzia rośnie??? wklej nam coś:tak:;-)

Do góry