reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

na pewno

Jak koleżanki jeżdziły z dziećmi na jakieś zabiegi to to był największy problem właśnie. No chyba, że w prywatnych klinikach bo tam nie podchodzą tak restrykcyjnie do wszystkiego.

strasznie mnie wkurzył wtedy ten lekarz bo pyta czemu on tak płacze:baffled::baffled::baffled:a to było przeciez małe dwuletnie dziecko:baffled::baffled:
ale pamieta...samego widoku przychodni sie boi:baffled:nawet teraz:baffled:

reklama
ale wiesz ta chirurgia jednego dnia jest godna polecenia..bardzo ogranicza stres...szpital jednak kojarzy sie z pozostaniem tam...a tu przychodzisz jak na wizyte do lekarza:dry:

ale wiesz ta chirurgia jednego dnia jest godna polecenia..bardzo ogranicza stres...szpital jednak kojarzy sie z pozostaniem tam...a tu przychodzisz jak na wizyte do lekarza:dry:

bo to co da się zrobić w jeden dzień powinno tak być robione - wszystko jedno czy dzieci czy dorośli.
Piotruś ma właśnie mieć to w ramach chirurgi jednego dnia w Medicinie. Jak dojdzie do siebie to może w środę 27maja. (co by mi pasowało, bo wzięłabym opiekę od środy do piątku a po niedzieli zostałby z nim mąż - pytałam lekarza to mówił że maksymalnie tydzień wymagana jest szczególna opieka, ale to się jeszcze wszystko okaże już wtedy)

najgorsze jest to ze oni kazali lezec tydzien:baffled::baffled:a W mi wstał za dwa dni i nie było szans go połozyc:baffled:przekonac zeby usiadł...posiedział:baffled::baffled:z Piotrusiem pwnie łatwiej bedzie bo jest starszy:happy2:

najgorsze jest to ze oni kazali lezec tydzien:baffled::baffled:a W mi wstał za dwa dni i nie było szans go połozyc:baffled:przekonac zeby usiadł...posiedział:baffled::baffled:z Piotrusiem pwnie łatwiej bedzie bo jest starszy:happy2:

jakoś nie wydaje mi się. Generalnie chodzące dziecko jest ciężko nakłonić do leżenia. Najwyżej przywiąże się go do łóżka przed telewizorem. :tak:

zgadzam sie....a co dopiero 1,5 roczniaka:cool2:to w ogóle z cudem graniczyło:baffled::baffled:ja miałam taktyke brania na spacer w wózku:baffled::baffled:no ale ile mozna spacerowac:-)

Witam dziewczyny :-)
Kawka taka sobie myślałam że lepiej będzie smakować :happy2:
Aniu fajnie że pieniążki doszły :tak:
Madzia współczuję Twojej mamie podobno to cholerstwo strasznie boli i niestety dość długo się utrzymuje:-(
Aneta współczuję niezły tydzień miałaś mam nadzieję że to już koniec ;-):tak::tak:

Ja niestety już zmykam bo fatalnie się czuję papa

Ania trzymam kciuki za Piotrusia :tak: Zdrówka dla niego i Michałka :tak:

Agunia biulka Doma :blink:

Massiek czyli przereklamowane to mleczko ;-)

Crunch
super że niania daje radę :-)

Dodałam parę fotek ;-)

Zmykam bom padnięta ;-)

reklama
Do góry