reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Kasia super ze wyjazd udany , niezle sie obłowiłas :-)
A co Ty tak do tego K ciagle ??;-)

Agawa oba fajne ( wez który tańszy ;-))

Beti jak tak ruch w biznesie ??

Madzik gdzie macie to weselisko ??

Mrówa jak tam goscie ???

A mój Oskarek zaliczył pierwsza kapiel w basenie w tym sezonie :-) mam nadzieje ze mu nic nie bedzie ;-)

witam

Rano T. zawiózł Michała do przedszkola (bo wychodzili o 8:45 na Wawel i odebrać swoich gości z Katowic) a ja z Piotrusiem poszłam na pobranie krwi. Poszło sprawnie, chociaż bez płaczu się nie obeszło. Ale naklejki, balon i krówka łzy osuszyły a po południu jeszcze autko sobie wybrał w kiosku. Jak już odwiozłam go do przedszkola to do pracy dotarłam dopiero na 9, więc znowu mam trochę do odrobienia.
Jutro znowu dzień atrakcji - rano Michał jedzie do ogrodu doświadczeń a po przedszkolu idziemy do HopBęc ("kulki") na urodziny Michała kolegi.

W Krakowie zdzierstwo - na osiedlu truskawki po 12zł, koło przedszkola po 10.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kasiadove Wyjazdowe dni masz. Jak docieram do przedszkola ok.15:45 to tak na oko jest jeszcze z 30 dzieci.

agawa25 Oba fajne.

madzikm Przed chwilą widziałam prognozę pogody - ma być ok.18 stopni i deszczowo w weekend.

beatta Nie powinno nic być Oskiemu - dzisiaj lato na całego.

hello wieczornie :-)

dzięki za rady :happy2:będzie ten pierwszy :happy2::happy2::happy2:

nie zapytałam nawet czy się wczoraj parkowe odbyło?;-)

jak wy grilujecie te rybki bo też mam smaka :tak:

kasiadove poszalałaś :tak: nie ciężko ci było je tachać?;-)
Beattta fajnie że wróciłaś :-) basen ekstra sprawa :tak:
ania.chlopcy :szok: nieźle sobie liczą :angry: jeszcze potanieją :tak:

Agawa dałam radę :-) Parkowego chyba nie było :no:
Ania na 100% potanieją. Jakby co zapraszamy do nas ;-)

A propos powiedzonek :-D Idę teraz z Karolą a ta wyskoczyła z tekstem starym jak świat "Nie wystawiaj języka bo ci krowa nasika" :szok::-D:-D:-D "Wiesz mamo T..... tak mówi" :tak::-D

A propos powiedzonek :-D Idę teraz z Karolą a ta wyskoczyła z tekstem starym jak świat "Nie wystawiaj języka bo ci krowa nasika" :szok::-D:-D:-D "Wiesz mamo T..... tak mówi" :tak::-D
Kasiu to cie córa pouczyła:-D a na kogo wystawiałas;-)
Ania napewno potanieja:tak:to mieli "małych" gości z przedszkola innego?dzielny Piotrus:tak:
Beatta nic mu nie ebdzie sama dzisiaj miałam checi sie popluskac;-)

reklama
Do góry