reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
karolcia moze to faktycznie rozyczka, trzydniowka tez charakteryzuje sie wysoka goraczka i pozniej wyskakuja jakies plamy

u nas wporzadku, duzo pracy, w domu puki co nie mamy internetu, dlatego nie zawsze mam okazje do was zagladnac, moze kiedys wy wpadniecie do nas popoludniowa pora , bedzie okazja pogadac w realu

Już wróciliśmy. Powiem Wam że obudziłam się w nocy z myślą że to sepsa. Myślałam że zeświruję. Na szczęście lekarka przyjmowała dzisiaj od 7. dorosłych więc się wbiłam. Wysypka to skutek uczulenia a gorączka ... przewiduje że może dostać zapalenia jamy ustnej bo ma lekko podpuchnięty język ale nic poza tym Musieliśmy zrobić badania krwi i moczu. Przyznam że Matuś był dzielny chociaż trochę się rozżalił. Potem jednak zaczął śmiać się ze starszego pana który udawał że płacze gdy pielęgniarka wbiła mu igłę. Mam dawać syrop przeciwgorączkowy i zadzwonić o 15. w sprawie wyników. Oczywiście mam go obserwować.
Dawid na pogrzeb babci nie jedzie co wg mnie jest głupotą ale dziadek stwierdził że nie poradzę sobie sama :szok::crazy: Postaram się jednak przekonać Dawida jeszcze bo Matuś reaguje na syrop i jest całkiem oki.

Muszę się pochwalić że od tygodnia już nie karmię piersią i udało się Antosia odstawić zupełnie bezbolesnie:-),
po prostu teraz wieczorem dostaje butelke wody przegotowanej lub mineralnej i o piersi już chyba zapomniał. Oczywiscie musi się przytulić ale to jest sama przyjemność i dość szybko zasypia:-)

Heja :-)

Karolcia to miałas nocke :-(, zdrówka dla Matusia

Monik co tam u Was ?? jak Twoja sliczna paniennka ??

Ilaria super ze tak gładko poszło ...:-)

Anita Gratulacje :-) co to za konkurs byl ??

Mrówa sliczne foty ;-)

Dana zdróweczka oby nic sie nie rozwinęło

reklama
witam
Ilaria brawa!

Kurczę miałam iść dziś z Madzią na szczepienie.Młoda obudziła się rano z katarem-wrrrr
Dana ja też miałam iść dzisiaj ale ze względu na Matusia gorączke lekarka uznała że lepiej poczekać.
A jak Madzia po pierogach z truskawkami? :-)

Heja :-)

Karolcia to miałas nocke :-(, zdrówka dla Matusia
Nocka była oki. Czułam że ma gorączkę ale nie sprawdzałam mu. Był tak osłabiony że 2 razy poprosił o herbatę a tak to ładnie spał.

Do góry