reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
Helloł popołudniowo :-)
Agunia nie denerwuj się przecież Ilaria i Mrowa chętne są (Anita chyba też) a może ktoś jeszcze dołączy bo tak często bywa ;-)
Mini witam i zachęcam do pisania :-)
Karolcia przykro mi z powodu koleżanki :-(, dobrze że sprawa z Matusiem się wyjaśniła :tak:
Ania u nas też dziś wichrowe wzgórza :szok:;-)
Dana zdrówka dla Madzi :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Kasiu ja się nie denerwuje, tylko dawno się nie widziałysmy, zawsze było milo i sympatycznie na spotkaniach dlatego po prostu nie rozumiem czemu nikt w sumie poza Ilaria i Madzia nie chce przyjść:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo mnie się wydaje że to nie brak czasu a checi gra tu rolę niestety( pewnie nie u wszystkich):zawstydzona/y:

hej :-)
Karola tez bym się wystraszyła taką gorączką z wysypką :szok: Super, że się wyjaśniło :tak: I tez współczuję Twojej koleżance :-(
Monik jak tam Zuzia?
Witam nowe mamusie :-)

reklama
agunia271 Na pewno to przejściowe i kiedyś uda się znowu zsynchronizować na pifffkowe. A na pewno ja będę mobilizować przy okazji jakiegoś swojego pobytu w Tarnowie. ;-) (tylko pewnie będzie to krótki, weekendowy)

Do góry