reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
Dzień dobry.

Za chwilę wybieramy się po pantofle dla Piotrka i buty dla Miśka. (namierzyłam wczoraj dziurę w podeszwie, musiała w tygodniu się pojawić). A potem się zastanowimy czy wybierzemy się na Paradę Smoków bo chmury straszą.
Jeszcze w planach na kiedyś są Potwory kontra Obcy w CinemaCity.

kasiadove Zdrówka dla Karolci.

anitaa84 Odpukuj w niemalowane, bo z Oskarka aniołek.

mini55 E to, co było wczoraj to i tak nic w porównaniu do naszych możliwości. :tak::tak::tak:Bywało duuuuuużo więcej. :tak::tak::tak:

Kasiadove dużo zdówka dla Karoli

Anita "dziękibogu" bo już się bałam ze coś ze mną nie tak ;-) :-D

Aniu
, ;-) to szalone jesteście dziewczyny , powodzenia na zakupach

A ja poszukuje na gwałt jakiejś "garsonki" , jestem w komisji wyborczej i nie mam się w co ubrać :szok: włąsnie sobie uświadomiłam ze tam trza na elegancko ,a ja mam tylko strój na zakończenie roku szkolnego z czasów liceum :szok::szok::szok: Właśnie obdzwaniam rodzinę i znajomych

Mini to o której musisz wstać? :szok: Ciekawe czy będziecie mieli ruch?

A wy dziewczyny głosujecie?
Ja mam ochotę pójść ale mnie mąż podburza :wściekła/y::-D

Ania to dzis ta parada ? szkoda że daleko bo bym Kubusia wzięła właśnie skończył czytać księgę smoków to na pewno by chętnie poszedł :sorry: to jak będziesz to porób zdjęcia :-)

Mini to o której musisz wstać? :szok: Ciekawe czy będziecie mieli ruch?

A wy dziewczyny głosujecie?
Ja mam ochotę pójść ale mnie mąż podburza :wściekła/y::-D

nie wiem o której , bo podobno mają być dwie zmiany : ranna i popołudniowa
ale jak się załapie na ranną to pewnie 5, 6 będę musiała tam być

Ja jestem anty-polityczna :-D nigdy nie głosowałam ,
Mój mąż się śmieje ,ze jestem jak rasowy polityk , w politykę angażuję się tylko za pieniądze :-D:-D

reklama
Do góry