reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Witam
Borys miał trzy dni gorączkę i nic... ząb nie wylazł , przynajmniej ja nie widzę :wściekła/y:
Ile się jeszcze ma biedak męczyć ???:-(

Anita , hartuj smyka , hartuj :tak: ja też Borysa czasem za słabo ubiorę i wszystkie babcie mijane po drodze strasznie się o niego martwią :-p
nie mówiąc już o mojej mamie która dostaje zawału za każdym razem jak go widzi bez czapki :-D:-D:-D

Miotlica witaj :-) z neurologiem też nie pomogę :-(a oglądał ją pediatra ? co mówił ??

Aniu co i kogo będziesz kontrolować w Prokocimiu ??

reklama
Mini a nie ma Borysek wysypki?
Co do suwaczka to on odlicza czas do końca roku szkolnego a jedziemy gdzieś dopiero w lipcu, ale dalej nie wiem gdzie :wściekła/y:;-)
Mrowa teżjestem ciekawa jaka pogoda będzie w Boże Ciało ;-)

Mrowa raczej nie bo nie dostał wysypki , zresztą temperatura nie była bardzo wysoka , około 38 .
No i ma podpuchnięte dolne dwójki i to dość mocno .
Nie mówiąc już ze cały czas wszystko gryzie a ze smokiem to by się nie rozstawał , choć nigdy tak nie było ...

A po wyborach ok , jeszcze nie odespałam :-D bo o 3 byłam w domu i jak tylko się połozyłam to Borys się obudził , zasnoł dopiero o 4 jak mu gorączka spadła i tak spaliśmy do 6 :sorry:

Aaaaa jak się wkleja takie emotikony z innych stron ??

reklama
Do góry