reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Witam ranne ptaszki :-)

kawa1.jpg

reklama
Hej wszystkim :)

ale puchyyy :)

ja wczoraj dzień lenistwa zaliczyłam :zawstydzona/y: mieliśmy popołudniu iść na spacer ale jak przyszła burza to pozamiatane było :/

madzik z wielu firm, długo by pisać ;-)

zdróweczka dla dzieciaczków :tak:

hejka
Dana kupowałam przez allegro;-)zaczyna sie alergia u Emilki:baffled::confused2:
Kasiu posłałas Karolinke do przedszkola? ja wyrodna to poslałam:-D:-pja to chyba juz popołudniowy ptaszek:-D:rofl2:
Miotlica napewno bedzie dobrze:tak: wszystko skonsultujesz i rozwiejesz watpliwosci:tak:

Mysmy tez zaliczyli sypanie ale Dudusia nie brałam bo by nie wytrzymał i dałby popalic:-p powiem szczerze ze ja sama miałam dosc a co dopiero on:sorry: dzis idzie to zobaczymy jak bedzie mu sie podoba bo Mela juz nie moze sie doczekac:laugh2:
a burza wczoraj była niezła:nerd: Mysmy grilowali u znajomych na bakolnie:rofl2:

hej!

karolato Dominiś tak płacze przy odciąganiu? biedaczek:-(

anneczkami się marzy taki dzień lenistwa:happy:

u nas masakra, 6 robotników u góry:confused2:

hejka

Kasiu posłałas Karolinke do przedszkola? ja wyrodna to poslałam:-D:-pja to chyba juz popołudniowy ptaszek:-D:rofl2:
Dziś nie jestem wyrodna :-D ale chyba tylko dlatego że K w zeszłym tyg nie chodziła i jeszcze antybiotyk kończy :-DAle będę na tyle wyrodna ze będę ją posyłać przez pierwszy tydzień wakacji tzn do końca czerwca :-p potem już zamknięte :laugh2:

Ja zaliczyłam zakupy, nawet nie ma tłumów, wiatr zimny wieje :no:

minia przy jakiej temperaturze podawaliście leki?
nie powinno się przy niższej niż 38,5 bo wirusy szybciej się rozmnażają w niskiej temperaturze;-)

Szczerze , nie wiem przy jakiej :tak: kupiliśmy taki termometr do uszka i czułka i chyba źle mierzył , bo za każdym razem pokazywał inaczej a różnice były nawet o cały stopień , ale jak miał tak ponad 38 ( bo to już było po nim czuć , taki był gorący ) to podawaliśmy mu syrop... tak trzy razy na dobę wypadało

Gratuluje mądrej córki , szybko się nauczyła korzystać z nocnika :tak: sadzałaś ją wcześniej ??

Miotlica
dużo dzieci nie lubi leżeć na brzuszku , mój też na początku tolerował tylko mój i męża brzuch :-D
Więc trudno się dziwić ze słabo unosi główkę skoro nie ma jak jej wyćwiczyć . Co innego jak by mimo czestego kładzenia na brzuszku nie chciała jej unosić . Ja myślę ze nie masz się co martwić :tak::tak::tak:

Kiedy do cholery będzie normalne lato :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziś nie jestem wyrodna :-D ale chyba tylko dlatego że K w zeszłym tyg nie chodziła i jeszcze antybiotyk kończy :-DAle będę na tyle wyrodna ze będę ją posyłać przez pierwszy tydzień wakacji tzn do końca czerwca :-p potem już zamknięte :laugh2:
Kasiu tłumy przesżły w srode pewnie;-)ja tez wyrodna i chodzi do konca;-)

reklama
bo żadne dziecko tego nie lubi:confused2::confused2::confused2:W tez płacze....
zaczął troche pokasszliwać ale daje syropy i przejdzie:baffled:mam nadzieje:confused2:

Do góry