ja też jestem mało aktywna, ale w pracy rzadko mam luźniejszy dzień, a w domu jak już Antoś pójdize spać około 21, to albo idę na rower albo jest coś do zorbienia w mieszkaniu albo mąż mi kompa okupuje, bo się wciagnął na jakieś branżowe forum 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no taka była własnie jej reakcja- od razu zapytała czy dawno był i gdzie poszedł :-):-):-)może go jeszcze dogoni![]()
ja też jestem mało aktywna, ale w pracy rzadko mam luźniejszy dzień, a w domu jak już Antoś pójdize spać około 21, to albo idę na rower albo jest coś do zorbienia w mieszkaniu albo mąż mi kompa okupuje, bo się wciagnął na jakieś branżowe forum![]()
no taka była własnie jej reakcja- od razu zapytała czy dawno był i gdzie poszedł :-):-):-)
napewno się nauczydzieki dziewczyny:-)
czyli jest nadzieja że się nauczy pić wodę no i z kubka![]()
witaj :-) Fajnie, że do nas dołączyłaś :-) A na jakiej ulicy mieszkasz?Cześć dziewczyny. Też jestem z Tarnowa i dołączam do "babyboomowych" mam.
Do tej pory udzielałam się (w mniejszym i większym stopniu) na innym forum, ale zaczęło szwankowac i przeprowadziłam się tutaj![]()
Tak jak widac z suwaczków jestem w 5 tyg. ciąży i mam 5 letniego synka Huberta. Pozdrawiam wszytkich i biore się za śniadanko![]()
kniecznie musisz nadrobić :-)Beti byłam z MAdzią więc trochę za daleko tym bardziej, że trzeba byłoby wrócićKiedyś nadrobię.