reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Crunch Agunia a jakzebym nie mogla odwiedzic Ikei;-) piszcie na pw co chcecie;-)tylkoz ebym sie zmieściło do samochodu i nie musiała jechac transitem:-D;-)
Agawa ty sie boisz:-D dla ciebie bedzie to tylko formalnośc:tak:a dajesz mu antybiotyk?
Crunch to co szamanka wykominowała?
Ilaria chyba Hib jest darmowy ale szczepia go osobna jesli chcesz meic skojarzona to musisz zaplacic:dry:

fajnie z epogoda wraca :-)jutro grilujemy:tak::-)

reklama
mrówa nie daję mu tego doustnego zaraz idziemy to się okaże czy wogóle będzie potrzebny jak tak to pewnie zastrzyki
ale mnie zaskoczył twój suwaczek :szok::-D myslałam że w ciąży jesteś :-D

miłego dnia wszystkim

hej
Ale była wczoraj pogoda co ?:-D żeby to uczcić wybraliśy się z Borysem do parku :tak:
A ja uczę się pilnie do testów i jak juz przysiadam przed kompem to w celu edukacyjnym .
Wybywamy na weekend i mamy zamiar rozkoszować się słoneczną pogodą :tak: czego i wam życzę :tak:
Pozdrawiam

Edytko jeszcze nie wiem.... ale Agasiowa mówi że pneumo najpierw się szczepi:tak::tak::tak:zdecydowalam się bo dzieci mnij choruja:cool2:
jakoś nie zauważyłam po Reginie :confused:

Crunch Agunia a jakzebym nie mogla odwiedzic Ikei;-) piszcie na pw co chcecie;-)tylkoz ebym sie zmieściło do samochodu i nie musiała jechac transitem:-D;-)
Agawa ty sie boisz:-D dla ciebie bedzie to tylko formalnośc:tak:a dajesz mu antybiotyk?
Ilaria chyba Hib jest darmowy ale szczepia go osobna jesli chcesz meic skojarzona to musisz zaplacic:dry:

super! dla mnie niewiele więc transit odpada - chyba, że Agunia jakiś komplet mebli :cool2:
a szamanka? szkoda gadać...
"masz coś zrobić z tymi dziećmi i koniec kropka!"
taki m.in tekst usłyszałam :shocked2:

a u mnie od wczoraj nieproszeni goście...MRÓWKI!
właśnie wróciłam z ogrodniczego z jakimiś środkami
podsypałam próg ale boję się o dzieci - bo takie różowe granulki przyciągające uwagę :confused:
a jeszcze jakaś płytka, którą postawiłam w rogu ale strasznie śmierdzi
boję się jakiegoś zatrucia - no ale nie do wytrzymania - oblazły wszystko - już nawet po dzieciach łażą :szok:

Crunch ja juz w tym roku 2 razy walczyłam z mrowkami ;-) i jak narazie wygraliśmy czego i tobie zycze;-)
Anita zdrowka dla Oskarka:tak: jakby co daj znac
Mini napewno wszystko opanujesz:tak:

Crunch ja juz w tym roku 2 razy walczyłam z mrowkami ;-) i jak narazie wygraliśmy czego i tobie zycze;-)
Anita zdrowka dla Oskarka:tak: jakby co daj znac
Mini napewno wszystko opanujesz:tak:
może podzielisz się sprawdzonymi sposobami
musiałam schować tą płytkę bo aż mnie głowa rozbolała od tego smrodu

za hib płaciłam ( byl dodatkiem do kazdej z tych standardowych) - wychodizlo po 110 za szczepinonke, do tego sama kupowalam sobie na pneumo - chyba 3 razy po 300 a nie 4 jak napisalam wyzej; pytalam teraz o odre,swinke,rozyczke i podobno to jest za darmo

reklama
a u mnie od wczoraj nieproszeni goście...MRÓWKI!
właśnie wróciłam z ogrodniczego z jakimiś środkami
podsypałam próg ale boję się o dzieci - bo takie różowe granulki przyciągające uwagę :confused:
a jeszcze jakaś płytka, którą postawiłam w rogu ale strasznie śmierdzi
boję się jakiegoś zatrucia - no ale nie do wytrzymania - oblazły wszystko - już nawet po dzieciach łażą :szok:
uważaj bo jedna mrówa jest na forum;-)

Do góry