reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
witam

dzięki dziewczyny od razu lżej :-)
mini powodzenia na egzaminie na pewno zdasz :happy2:
Kasia no fakt :zawstydzona/y: już pisałaś :sorry2:jakoś mi z głowy wyleciało :blink:
Agunia czuję się ignorowana :szok::-D;-)

spadam :cool2:

ja tez słyszałam o borsuku..ale sama nie wiem:confused: jakies dziwne mi sie to wydaje:baffled:
a o spirytusie z bursztynem pierwsze słyszę..:dry: działa?
U mnie w rodzinie spirytus na bursztynie stosuje się od dawna. Na butelce wyczytałam że można to potraktować jako lek i wypić kilka kropel w czasie choroby ale my się smarujemy. Działa rozgrzewająco i nam pomagało. Mieliśmy teraz braki bursztynu ale zaopatrzyłam się ostatnio i już sobie nalewkę przygotowałam.

Kasia ja sytuacji nie widziałam ale opowiadała nam o tym babcia chłopca która uczestniczyła w tej sytuacji.

Witam :-)
Beti u mojej cioci jak ocieplali to potem wymyli okna i balkony.
.
wszystkim ludziom w bloku wymyli okna i balkony?? :confused:
I na placu zabaw gdzie prowadziłam z pewnym tatusiem rozmowy na tematy egzystencjalne :-D
no to ładnie :szok: jak się T dowie ... :szok:;-):-D:-D
Beti i jak okna lśnią już :-)
...
pewnie :-) nawet firanki wszystkie wyprane, świeżutkie i balkon wymyty :-)

Jutro mam egzamin :tak:a potem już jazdy :-p
powodzenia! :-)

Beti z zewnątrz wszystkie okna wymyli no i balkony. Wydaje mi się że oni mają taki obowiązek ale nie jestem pewna. U mojej babci z kolei jak ocieplali to folią oklejali okna i na balkon też kładli i wtedy myć nie musieli.

Mini powodzenia &&&

cześć dziewczyny, nie wiem czy jest spotkanie w parku, ale tak czy siak jednak nie przyjdę, bo po południu przyjeżdza rodzinka i muszę trochę przyszykować, sorki

reklama
Do góry