reklama
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
U mnie w rodzinie spirytus na bursztynie stosuje się od dawna. Na butelce wyczytałam że można to potraktować jako lek i wypić kilka kropel w czasie choroby ale my się smarujemy. Działa rozgrzewająco i nam pomagało. Mieliśmy teraz braki bursztynu ale zaopatrzyłam się ostatnio i już sobie nalewkę przygotowałam.ja tez słyszałam o borsuku..ale sama nie wiemjakies dziwne mi sie to wydaje
a o spirytusie z bursztynem pierwsze słyszę..działa?
Kasia ja sytuacji nie widziałam ale opowiadała nam o tym babcia chłopca która uczestniczyła w tej sytuacji.
Beti801
Fanka BB :)
Witam :-)
jak się T dowie ...
;-)

wszystkim ludziom w bloku wymyli okna i balkony??Beti u mojej cioci jak ocieplali to potem wymyli okna i balkony.
.

no to ładnieI na placu zabaw gdzie prowadziłam z pewnym tatusiem rozmowy na tematy egzystencjalne![]()

pewnie :-) nawet firanki wszystkie wyprane, świeżutkie i balkon wymyty :-)Beti i jak okna lśnią już :-)
...
powodzenia! :-)Jutro mam egzamina potem już jazdy
![]()
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Beti z zewnątrz wszystkie okna wymyli no i balkony. Wydaje mi się że oni mają taki obowiązek ale nie jestem pewna. U mojej babci z kolei jak ocieplali to folią oklejali okna i na balkon też kładli i wtedy myć nie musieli.
Mini powodzenia &&&
Mini powodzenia &&&
reklama