reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Tonka po prawej stronie w takim kwadraciku masz napisane suwaczki pl ,musisz tam wejść zrobić suwaczek .A na głównym forum masz gdzieś testy ,wejdziesz i tam już jest napisane wszystko,Kurcze nie wiem czy ci dobrze wytłumaczyłam :baffled:
Może inne dziwczyny jakoś co to lepiej wytłumaczą.:sorry2:

reklama
Igorekkk dzięki Mam nadzieje że sobie poradze bo jak to mówi mój kochany brat jestem "komputerowym debilem"

dziewczyny co człowiek to inna opinia :-) , wszystko zależy na kogo się trafi :tak: jakbym rodziła w PL to na pewno skończyłoby się cesarką no ale tutaj trzymają póki mogą
o mam gości ;-) odezwę się później :tak:

No ja do końca miałam nadzieje na poród SN Wszyscy mówili że mam szczęście że będe mieć cesarke bo nie będzie bolało... A bolało jak cholera kiedy znieczulenie przestało działać a srodki przeciwbólowe nie zaczeły jeszcze działać. Poza tym zazdrościłam tym wszystkim dziewczynom które zaraz po porodzie wstawały i chodziły. No i dochodzić do siebie będe pewnie przez pare miesięcy...

Ja tam na poród nie narzekam :-)choć bolało jak nie wiem :baffled:.Ale bardziej bolało naciecie niz cały poród :-(.I tak po tygodniu juz nie czułam że rodziłam :-).W sumie to fajnie wspominam poród :-).

z jednej strony lepiej bo nie ma takiego bolu przy po rodzie ale pozniej to ciecie troche ciagnie.
Jak urodzilam synka SN, ale co z tego jak mnie pozniej cieli bo mialam krwotok wew. ale powiem ze kilka dni ciezko mi sie wstawalo ale pozniej bylo ok.
A co do poloznych to ja w sumie jest nie nazekam nawet mi duzo pomogly, moze dlatego ze narobilam im stracha tym co mi sie przydazylo.

reklama
moja siostra miała tak jak Ty Arwen ,wpsółczuje nie wiem jak Ty to przeszłaś ale moja siostra była jedna noga na tamtym świecie .Na szczęście wszystko dobrze sie skończyło .

Do góry