reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Węgielek nie zdołuję Cię, bo właśnie próbuję przytyć bo cholera płaska jestem z przodu więc jak widzisz chudość ma swoje minusy:) A najgorsze, że mój lubi krągłości ponoć.
:-D

Po pierwszym cc wstałam po 24 h po drugim cc po 19h, po jednym i drugim beznadziejnie się czułam ogólnie nie polecam cc.:)))))))) A tak się zastanawiam po normalnym też ma się taką kałuże z krwi jak po cc jak się wtanie?? Bo ze mnie za każdym razem chłusnęło i tak się zastanawiałam czy to też tak jest.

Tonka tylk nie omiń literki K :p

reklama
Ania po sn ma się większa kałużę, bo jednak jak masz cc, to Ci tam wszystko wyczyszczą, a przy sn nie, więc krwawisz więcej i obficiej. ja po cc czułam się dużo lepiej niż po pierwszym sn. po drugim sn już wiedziałam jak jest, więc jakoś lepiej było, ale też lepiej byłam zszyta na południu;)

Tonka koniecznie nas zabierz ze sobą, żebyśmy komisyjnie oceniły który lepszy;) Ty się będziesz rozkładać, a my będziemy mierzyć fachowość pana doktora;)

Anrysa no jak nie dołujesz, jak tak. jeszcze za mało masz? no mówiłaś kiedyś, że Twój lubi okrągłe;) a Tonka z kolei mówiła, że chudnie i grubnie się od góry;)

Basia kurde mi zawsze pierwszy tył tyłek z nogami a cycki jakoś nigdy cholera no. A teraz to mam pryszcze a nie cycki. Drastycznie to napisałam:p

Ola ja z chęcią komisyjnie ocenią naszych tarnowskich ginów :p

węgielek mama na pewno zdąrzy bo będzie już jutro wieczorem ,no chyba że mnie zbierze w nocy ale się nie zanosi ;-)
anrysa ze mnie się lało strasznie , a najlepsze było jak powiedziałam w szpitalu położnej po wyjściu z wc że właśnie mi wypadł kawałek wątroby :-D

Ależ mnie rozbawiłyście :D to załatwie wam notatniki :D
A Ania z tą wątrobą rewelka
Basia chudnie się od góry ale tyje od dołu z wyjątkiem twarzy :D bo twarz w pierwszej kolejności i tyje i chudnie Ale w sumie to zależy od genów Mi cycki w życiu nie urosną no chyba że po silikonie :D

Mi zawsze pierwszy tyje tyłek a chudna cycki, teraz też tak jest. To chyba najgorsze z możliwych rozwiązań:wściekła/y:.
Ola no ja chyba na silikony się nie zdecyduję:p

ja bym się zdecydowała gdyby nie bolało, nie było by komplikacji, blizn i gdyby to nie wyglądało sztucznie :D Szkoda że nie wystarczy się skupić żeby urosły :D Co do tycia to ja już chyba bym wolała żeby mi tyłek rósł a mi brzuch rośnie :/

reklama
Kurde udławiłam się ze śmiechu

Ania boskie z tą wątrobą

Tonka skup się, próbowałaś? mi właśnie kurcze najbardziej brzuch rośnie, tyłek to sama przyjemność;)

Do góry