reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Techniczny czyli nowe wątki, pytania, propozycje

reklama
No to mi się pochwalisz jak to zrobiłaś, bo ja stosuje metode prawą ręką za lewe ucho :-).

To co, łączyć Burza hormonów?? z Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości? Ja bym połączyła, tak jak już gdzieś pisałam :-).

No i pomysł połaczenia wyprawki z torbą do szpitala z listą w pierwszych postach wydaje mi się dobry, ale niech się wypowiedzą wszyscy, jak im bedzie wygodniej. Napweno zrobiłabym w pierwszym poście kazdegoz tych watków (jesli zostawimy oddzielnie) liste złozoną z porad w środku.

No to mi się pochwalisz jak to zrobiłaś, bo ja stosuje metode prawą ręką za lewe ucho :-).
Ja trochę też :-) To znaczy też naokoło. :-)
Kopiuję sobie jakiś baaardzo stary post (konkretnie: pierwszy z wątku Styczeń 2009) do wybranego wątku i wybieram opcję połącz posty - tego posta z jakimś swoim, który chcę przeedytować jako pierwszy post wątku. W efekcie zostaje data z tego pierwszego historycznego posta, ale już ja jako autor i dowolnie przeze mnie wyedytowana treść. I na pewno wszystkie inne posty są za nim :-)

To co, łączyć Burza hormonów?? z Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości? Ja bym połączyła, tak jak już gdzieś pisałam :-) No i pomysł połaczenia wyprawki z torbą do szpitala z listą w pierwszych postach wydaje mi się dobry, ale niech się wypowiedzą wszyscy, jak im bedzie wygodniej. Napweno zrobiłabym w pierwszym poście kazdegoz tych watków (jesli zostawimy oddzielnie) liste złozoną z porad w środku.
Dwa razy "za", w obu przypadkach wątki nam się przeplatają. Przy czym przy połączonych wątkach szpitalnym i wyprawkowym zrobiłabym dwie listy na początku, bo jedna lista to pomoc przy pakowaniu torby, a druga przy ogólnych zakupach.

Drogie Panie - czy Wy też macie teraz takie <rozjechane> forym ???
mam ten górny pasek tytułowy, a potem długo nic - czyli biały plac, a dopiero potem właściwe forum :baffled:
trochę mnie to wkurza, bo za każdym razem muszę się przewijać na dół :baffled:

Aga ja mam tak jak ty od kilku dni juz..i tez sie wkurzam

mozna połaczyc te wątki ale listy dac na poczatek zeby laski które nie miały jeszcze okazji pakowania torby nie musiały szukac po stonach co jezscze trzeba upchnąc:-)

reklama
Dobra to postaram się usiąśc do wyprawki wieczorem (oby mi sie uadało) a jak nie to jutro na noc jestem już na stałe w domu, dziecko sprzedam stęsknionym dziadkom (hahaha) i posiedze chwilkę :-).

Chyba dobrze, że będzie drugi maluch, bo mój synek za duzo przebywa z Opisem, własnie umoscił sie na jego posłaniu...

Do góry