aga_q
TRZYNASTEGO :)
Melulu - szacuneczek !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja trochę też :-) To znaczy też naokoło. :-)No to mi się pochwalisz jak to zrobiłaś, bo ja stosuje metode prawą ręką za lewe ucho :-).
Dwa razy "za", w obu przypadkach wątki nam się przeplatają. Przy czym przy połączonych wątkach szpitalnym i wyprawkowym zrobiłabym dwie listy na początku, bo jedna lista to pomoc przy pakowaniu torby, a druga przy ogólnych zakupach.To co, łączyć Burza hormonów?? z Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości? Ja bym połączyła, tak jak już gdzieś pisałam :-) No i pomysł połaczenia wyprawki z torbą do szpitala z listą w pierwszych postach wydaje mi się dobry, ale niech się wypowiedzą wszyscy, jak im bedzie wygodniej. Napweno zrobiłabym w pierwszym poście kazdegoz tych watków (jesli zostawimy oddzielnie) liste złozoną z porad w środku.
Aga ja mam tak jak ty od kilku dni juz..i tez sie wkurzam