reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Techniczny czyli nowe wątki, pytania, propozycje

reklama
Jejku ja też czuje ,że to juz blisko..ale mam mieszane uczucia z jednej strony chciałabym już urodzic a z drugiej cholernie sie boje!!!!Ale jestem za wątkiem!!!Musimy się powoli psychicznie przygotowywać...:-p:tak::happy:

jestem za!! ale ten czas ucieka. chociaż ja to termin mam dopiero na koniec stycznia, ale jak już pierwsza styczniówka nam urodziła to od razu odczuwa się jak ten czas szybko leci i jak dużo go nie zostało :)

To moja propozycja jest taka, wątek styczniowe dzieciaczki zostawic, ale zmienic jego temat na np: "Rodzimy - nasze porody i dzieciaczki", bedzie można w nim zgłaszac rozdwojenie i zarazem opisywac porody :-). Co wy na to?

Jak narazie przeniosłam dyskusję (prucz 1 posta) do watku technicznego i czekam na Wasze opinie na ten temat.

Lista mamuś rozdwojonych znajduje się pod lista styczniówek, zrobiłam ja w jednym poscie, myslę, że w przyszłości i tak bedzie to jedna lista styczniówek i nie ma co tworzyc dodatkowych watków :-).

Ja się tylko zastanawiam, czy wątek o porodach nie powinien być jednak jako zamknięty... Z jednej strony jest to ograniczenie dla części osób, ale z drugiej opisy tak intymnych przeżyć nie powinny chyba być publicznie dostępne... Przynajmniej ja na publicznym wolę szczegółów nie ujawniać :dry:

Przyznam się Wam, że jakiś miesiąc temu weszłam na wątek "Porody - nasze opisy" bodajże na wrześniówkach czy październikówkach. I co? Przebrnęłam pracowicie przez 40 stron opisów, które powstawały PRZED porodami (głównie były to pytania lub opisy zasłyszanych historii), po czym... okazało się, że faktyczne opisy swoich porodów dziewczyny umieściły na zamkniętym wątku, gdzie oczywiście nie mam dostępu.

Dziewczyny, zmienię temat.Przy suwaczku pojawiły mi się dwa okienka <<tymczasowy brak obrazka>> to jest coś związane z gliterami, nie wiem skąd mi się to wzięło i po co, a co gorsza guła jedna nie wiem jak się tego pozbyć, ostatnio jak coś zaczęłam kombinować to sobie suwaczek usunęłam

Na majowkach tez byly na otwartym. Zreszta kto nie chce tak jawnie o tym pisac, nie pisze :). Ja tam moge :-p.
U mnie gitter tez sie zepsol, trzeba go odnawiac co jakis czas. Wstaw suwaczek od nowa, a wykasuj link do gitera, no i mozesz wtedy wstawic nowy :). Potem jakby co pomoge bo teraz komorkuje i niebardzo moge.

reklama
Poczekajmy na Gemini. Niech ma przyjemnosc obwiescic calemu swiatu ta radosna nowine. Tym bardziej ze juz bedzie spokojna ze wszystko jest ok...

Do góry