Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to umawiamy się na testowanie 9Marika, to może to jakiś znak, hihi.Nie zapeszajmy... Tez mam taka nadzieje ze @ nie przyjdzie.. mam tak samo jak Ty, pierwszy raz klucia itd... Tyle ze doszedl mi wodnisty sluz, ale nie nastawiam sie.. :/ 9 zrobie test jesli ciotka nie przyjdzie.
Moze ty tez zrobisz tego dnia?
![]()

Hej ja mam podobnie owulacja była 23 luty i od tamtej pory cały czas bolą mnie jajniki raz jeden raz drugi czasami czułam taki ucisk nigdy po owulacji już jajniki mnie nie bolały czekam do 9 powinnam mieć @ chociaż mam nadzieję że jednak jej nie będzie a ty kiedy masz termin @ ?Cześć dziewczyny. Chciałabym się zapytać czy mam duże szansę, aby zajść w ciąże w tym miesiącu? Dni płodne przypadły mi od 22 do 28 lutego. Owulacja nastąpiła 27. (straszny ból jajnika, skurcze, upławy w dużej ilości...) Okres miałam od 6 lutego do 13 lutego. dodam, że dziś jestem po owulacji, a mnie nadal jajniki bolą. W dzien owulacji lewy, dzisiaj prawy i lewy i czuje dziwne łaskotanie,uczucie pelnosci w podbrzuszu. Moj stosunek z mężem odbył się 22 lutego oraz w dzień owulacji. Czyli wczoraj. Czy drugi dzień bolących jajników może cos znaczyc? Wiem, ze sie nakrecam ale strasznie nam z mezem zalezy, aby miec malenstwoNigdy wczesniej tak nie mialam, aby drugiego dnia bolaly mnie jajniki, to pierwszy raz. I to dziwne łaskotanie... Dziekuje za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam wszystkie mamusie.
![]()
Hej ja mam podobnie owulacja była 23 luty i od tamtej pory cały czas bolą mnie jajniki raz jeden raz drugi czasami czułam taki ucisk nigdy po owulacji już jajniki mnie nie bolały czekam do 9 powinnam mieć @ chociaż mam nadzieję że jednak jej nie będzie a ty kiedy masz termin @ ?
Trudno powiedzieć kilka dni dopiero minęło za szybko do określenia szansa jakaś jest najlepiej test zrobić za 2 tyg
Trudno powiedzieć kilka dni dopiero minęło za szybko do określenia szansa jakaś jest najlepiej test zrobić za 2 tyg
O to mamy tak samo ja też mam dostać 9Jest niedziela, a jajniki nadal bolą, miałam dziwne bulgotanie w jednym jajniku, bol piersi po bokach i do tego zaczęły mnie boleć pachwiny.. @ powinnam dostać 9, zobaczymy, mam cicha nadzieje, ze jej nie bedzie!!![]()