reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

Agutek jem jak koń jak to ujął by mój małżonek a nic nie mogę przytyć taką mam przemiane materi a słodycze mmmmmm- ::) uwielbiam i mogę jeść tonami a nic nie przytyje a troszke tak ze 4-5 kilo chętnie bym przyjeła-hi hi ;D A oczy to faktycznie wszyscy mi mówią ,że mam duże ale czort wie po kim-hi hi ;D A w ciąży przytyłam tylko 9,5 kilo -a jadłam sporo -same kości i skurka u mnie ,śmieje się ,że niedługo mewy mnie zjedza na ulicy ;D

reklama
LANA no to tylko pozazdroscic ;)
Ja tak moglam jesc jak bylam nastolatka, a teraz to pare kilo tu pare tam od razu mi sie odklada.
Chcialabym schudna tak 3-4kg, ale cholera w zaden sposob nie potrafie wprowadzic u sibie diete i sie pilnowac co jem kiedy i jak ::) Chyba juz bede tylko tyla.... ;)

Wiecie co człowiekowi to nigdy się nie dogodzi -prawda? jedni chcą byc szczuplejsi a dródzy grubsi i ciagle cos nie tak ;D

LANA pisze:
Kurcze trzeba coś wymyslić ::) ;D

No wlasnie.... ::)

Co do koloru wlosow wczoraj kupilam sobie farbe. Musze teraz sie pofarbowac, ale samej mi sie nie chce. Zawsze nabrudze ta farba dookola, a poza tym nie widze czy dokladnie ja sobie rozprowadzilam. Jutro przychodzi moja mama na imieniny meza i sie zastanawiam czy to odpowiedni moment zeby poprosic ja o pofarbowanie ...hmmm...
Wybralam jakis kolor "aksamitny karmazyn" czy jakos tak. Ciekawe co to wyczaruje sie na mojej glowie. Mam nadzieje, ze nie olysieje ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry