reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

ja dwa dni temu sobie podcięłam- wycieniowałam..odświeżyłam..-podoba mi sie;)..Na wypadajace, suche włosy polecam odżywke Wax..musiałabym zerknać dokladna całą nazyw..w aptece sie kupuje..ma przyjemny zapach i faktycznie- własy są zdrowsze po niej..b. błyszczace i tak nie wypadaja..a rosną w zawrotnym tempie!!- własnie niedawno nałozyłam sobie takowa:)..
Też zamierzam farbnać sobie włoski..ale to juz raczej przed Swiętami Bożego Narodzenia..i chyba już do czerwca zrezygnuję z pasemek..bo je trzeba czesto poprawiać, by nie było odrostów, a w ciaży nie chce za często tego robić..wiec tez jakiś kasztan zarzucę..chociaz lubie te swoje pasemka:(..zobaczę..jakos cieżko mi z nich zrezygnować..mam balejaz ..od jasniutkiego blądu po ciemny kasztan..hmm
dziś na uczelnię smigam..uczyłam sie rano..ale jakos tak mnie mdli jak siedze nad toną kserówek:(:)..czeka mnie jeszcze dokończenie jakiegoś bzdurnego projektu na jutro no i mam zal wykl..będzie dobrze..musi:)

reklama
KaMILKA-JA MAM TERAZ PASEMKA I CHYBA RACZEJ NA CZARNE JUŻ NIE ZMIENIE ,CHOCIAŻ KTO WIE?  ::) ;D- zrobie zdjątko to wam wkleje jak teraz wyglądam ,no i mam o wiele krótsze włosy bo takie lekko za ramiona a na tym ślubnym miałam bardzo długie nie tak jak nasza Elżbietka [cudne włoski]  :).Ja własnie nie dawno czyli tak trzy  tyg.temu byłam odświeżyć pasemka,czyli odrosty i te sprawy i lekko podcieniowałam.Rusałko napisz proszę dokładną nazwe tej odrzywki chętnie bym taka zakupiła i jakie jej koszta?  ::)

probuje jeszcze raz ;)
my.php
[/URL][/img]

Jest taka strona - żaba - http://www.imageshack.us/
jak wejdziesz na tę stronę klikasz przeglądaj,
wybierasz zdjęcie z komputera które chcesz włożyć postu,
a następnie klikasz host it!.
Na samym dole pojawia Ci się adres Twojego obrazka zaczynajacy sie od http://- Here is a direct link to your image. - musisz go skopiować
Jak masz już skopiowany ten adres wracasz do postu na forum i wklejasz link, nastepnie zaznaczasz cały link i klikasz ikonke UMIESC OBRAZEK

pojawi sie

reklama
Do góry