A
azik
Gość
chodziło mi o pomysł Twojej mamy - o przywożeniu Karoli, moje dziecię o 7 to często jeszcze śpi...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dodam jeszcze, ze z moja mama mialam ostra awanture po tym jak powiedzialam, ze moja Ola nigdy nie bedzie jadla w MacDonaldzie (przynajmniej poki bedzie niepelnoletnia) Mama stwierdzila, niemalze z placzem, ze zabieram dziecku dziecinstwo !!!
I ze serca nie mam, taka wyrodna jestem. A potem sie na mnie obrazila
Na szczescie ja sie na takie numery nie nabieram:-) Moze sobie jeczec i obrazac sie do woli, zagrozilam jej, ze jak bedzie robic wbrew mnie to nie zobaczy wnuczki
No i na razie spokoj.
Do tej pory wszytskim mowi ze jej wnuczek spi jak Lazarz bo spi bez poduszki i nie ma kolderki tylko spi w spiworku.