U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ten test musiał być wadliwy , mi gin kazał brać luteine bo tez miałam z tym problem ,zapytaj swojegoBeta wyszła <1.2 coś z oststnia faza cyklu ciałkiem żółtym mam.
Witam. Pierwszy test zrobilam 8dpo- ten wyżej i w 10dpo ten poniżej. Nie czuję, żebym byla w ciąży (dwie już za mną), ale zastanawia mnie ten bardzo blady cień w miejscu testowym (nie dla każdego widoczny). Zrobilam w swoim życiu na prawdę duuużo testów i w cyklach kiedy w ciąży nie bylam zazwyczaj nic nie pojawiało się obok nawet po jakimś czasie. Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda. Dam znać czy to ciąża, może komuś się to przyda![]()
Może zrób test za 2 dni powinna być ciut wyraźniejszy. Beta co 48 h wzrasta.Jest taka dziwna wygląda jak cień cienia, w spóźnia mi się 12 dni
Dostalam okres w spodziewanym terminie. Trochę inny byl niż zazwyczaj, pierwszy dzień czerwone nitki, różowy śluz, a potem plamienie brązowe, dopiero na 2 się rozkręcił. Może to ciąża biochemiczna, a może testy przekłamały wynik, albo za mocno się wpatrywałamCzyli warto czasem zachować dystans do tak słabiutkiego wyniku, jak widać nie zawsze jest jednoznaczny
Pozdrawiam i dziękuję za gratulacje mimo wszystko
![]()