U
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale ten test musiał być wadliwy , mi gin kazał brać luteine bo tez miałam z tym problem ,zapytaj swojegoBeta wyszła <1.2 coś z oststnia faza cyklu ciałkiem żółtym mam.
A tak przy okazji co powiecie na mój test dzisiaj robiony
Ja tam robiłam zwykle płytkowy za 10 zł albo paskowy za 6 i wyszłyNie polecam robienia testu cleablau mnie oszukał test był pozytywny a ciazy brak róbcie testy typu pink albo bobo te cleablau są nie dość że drogie to kłamliwe ja się zawiodłam![]()
Tak,nawet taka blada oznacza wynik pozytywnyumów się do ginekologa i on potwierdzi w 100 % ale myślę że już można gratulować
![]()
dziękuję Gratuluje. W tamtym roku w maju miałam podobna sytuacje. Na tescie cień cienia ledwo widoczny. Po dwóch dniach juz ciut wyraźniejszy. Kolejny po następnych dwóch dniach nie budził juz watpliwosci. Mnie też nic nie bolało, w ogole nie czułam się w ciazy[emoji4]dziękuję
Zaczekam do dnia spodziewanej miesiączki (22-23.08) i zrobie kolejny test. Jak wyjdzie pozytywny, umówię się na wizytę do ginekologa. Jeśli jestem w ciąży to będę w szoku, nie mam żadnych objawów, nawet piersi mnie nie bolą, zupelnie nic. W poprzednich razach wystąpiły przed @ symptomy przepowiadające ciąże teraz zero. Jestem bardzo ciekawa...
![]()