natalia16!
Fanka BB :)
Dokładnie moja powiedziała to samo więc mam nadziejęNo to trzymam kciuki. Mój ginekolog uważa, że po poronieniu dobrze jest zajść szybko w ciążę, gdyż organizm jeszcze pamięta poprzednią i tą kolejną łatwiej utrzymać.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie moja powiedziała to samo więc mam nadziejęNo to trzymam kciuki. Mój ginekolog uważa, że po poronieniu dobrze jest zajść szybko w ciążę, gdyż organizm jeszcze pamięta poprzednią i tą kolejną łatwiej utrzymać.
ObyJest pozytywny![]()
Beta 12.80daj znać czy się faktycznie udało![]()
Beta 12.80No to trzymam kciuki. Mój ginekolog uważa, że po poronieniu dobrze jest zajść szybko w ciążę, gdyż organizm jeszcze pamięta poprzednią i tą kolejną łatwiej utrzymać.
Ale czy nie sądzicie ze taka beta jest za mała czy liczy się przyrost za 48h ?Beta 12.80![]()
PrzyrostAle czy nie sądzicie ze taka beta jest za mała czy liczy się przyrost za 48h ?
To lecę w środę zrobić ponowniePrzyrost![]()
Spokojnie, będzie dobrzeTo lecę w środę zrobić ponowniepo ostatnim poronieniu coś czuję że będę panikować na każdym kroku
Tak trzeba się nastawićSpokojnie, będzie dobrze![]()