natalia16!
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Jak myślicie kiedy najwcześniej można zrobić test ciążowy lub bete ? Jestem po poronieniu i nie umiem się już doczekać kolejnych dwóch kresek na teście
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak chcesz wiarygodny test, to w dniu spodziewanej miesiączki.Cześć dziewczyny. Jak myślicie kiedy najwcześniej można zrobić test ciążowy lub bete ? Jestem po poronieniu i nie umiem się już doczekać kolejnych dwóch kresek na teście
Zależy, kto jakie ma nastawienie do testowania.Ale to, że będziesz wykonywać maksymalnie wcześnie testy wcale nie gwarantuje, że będziesz w ciąży i zobaczysz tam dwie kreski.
Wczesne testowanie to często mocne rozczarowanie.
Zależy, kto jakie ma nastawienie do testowania.
Głupio zabrzmi, ale ja się nawet z biochema cieszyłam. Szczerze i naprawdę. Po masie bezowulacyjnych cykli, biochem był potwierdzeniem, że te owulacje jednak się zdarzają.