natalia16!
Fanka BB :)
Dokładnie moja powiedziała to samo więc mam nadziejęNo to trzymam kciuki. Mój ginekolog uważa, że po poronieniu dobrze jest zajść szybko w ciążę, gdyż organizm jeszcze pamięta poprzednią i tą kolejną łatwiej utrzymać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie moja powiedziała to samo więc mam nadziejęNo to trzymam kciuki. Mój ginekolog uważa, że po poronieniu dobrze jest zajść szybko w ciążę, gdyż organizm jeszcze pamięta poprzednią i tą kolejną łatwiej utrzymać.
ObyJest pozytywny![]()
Beta 12.80daj znać czy się faktycznie udało![]()
Beta 12.80No to trzymam kciuki. Mój ginekolog uważa, że po poronieniu dobrze jest zajść szybko w ciążę, gdyż organizm jeszcze pamięta poprzednią i tą kolejną łatwiej utrzymać.
Ale czy nie sądzicie ze taka beta jest za mała czy liczy się przyrost za 48h ?Beta 12.80![]()
PrzyrostAle czy nie sądzicie ze taka beta jest za mała czy liczy się przyrost za 48h ?
To lecę w środę zrobić ponowniePrzyrost![]()
Spokojnie, będzie dobrzeTo lecę w środę zrobić ponowniepo ostatnim poronieniu coś czuję że będę panikować na każdym kroku
Tak trzeba się nastawićSpokojnie, będzie dobrze![]()