reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Test ciążowy

nesska23

Zaciekawiona BB
Hej czy widać tu jakiś cień? Nie wiem czy nie wymyślam go sobie. 😂 Ostatnia miesiączka 22.04 prawdopodobnie owulacja była 06.05 nie potwierdzona tylko wg kalendarzyka. Dziś już 28dc miesiączka ma być 22.05. Kreska bladziutka a raczej taki cień wydaje mi się, ze jest bliżej „T”. Test bejbi strumieniowy, czy któraś z was może wyrazić opinie na jego temat? W mojej aptece jest tylko ten i nie pamietam dokładniej nazwy ale chyba babyboom. Kupił mi ten test brat pierwszy raz go robię i zastanawiam się czy pokazuje on czasami fałszywe kreski;)
Dodam, że 14/05 miałam ból prawego jajnika, 15/05 bol podbrzusza, 16/05 bol brzucha. pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama

Załączniki

• IMG_2634.jpeg
    IMG_2634.jpeg
    79,5 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry