reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Test ciążowy

Cześć! Chciałabym zapytać czy ktoś miał taki przypadek i okazało się to ciąża. Dwa dni temu rano zrobiłam test blada kreska widać. Test na drugi dzień też blada kreska ale bledsza niż poprzednia. Test na kolejny dzień negatyw… Jestem dwa dni przed spodziewaną miesiączka. Czy któraś z Was tak miała i jednak okazało się że to ciąża? 🥺

reklama
Właśnie ten na którym widać kreskę ma 10mlU,kolejny który robiłam ma 25mlU,ale jeszcze jeden który zrobiłam ma 10-15mlU

Do góry