nasturcjja
Fanka BB :)
Napisz jak to się u Ciebie rozwinęło, bo mi się kiedyś płyn Listerine wylał na ten test i tez pokazał druga kreskę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisz jak to się u Ciebie rozwinęło, bo mi się kiedyś płyn Listerine wylał na ten test i tez pokazał druga kreskę
Napisz jak to się u Ciebie rozwinęło, bo mi się kiedyś płyn Listerine wylał na ten test i tez pokazał druga kreskę![]()
Zobacz jaka piękna kreska byłaŻeby nie było - śmieję się, bo to jest całkowicie możliwe z tymi testami![]()
A w tle cały winowajcaZobacz jaka piękna kreska byłaA czemu uważasz ze to możliwe z tymi testami? One lubią robić takie psikusy z tego co czytałam
Zobacz jaka piękna kreska byłaA czemu uważasz ze to możliwe z tymi testami? One lubią robić takie psikusy z tego co czytałam
Tez czytałam ze ten test lubi dużo zamieszania zrobić, ciekawe czemu tak jestJestem tu od pół roku i jak dla mnie to ta kreska, jasna zawsze każdemu wychodzi. No i jak ktoś jest faktycznie w ciąży to wiadomo, potem wyjdzie o beta z krwi i będzie każdego dnia ciemniejsza. A jak nie jest to cały czas jest po prostu jasna, a beta zero
Jeśli masz na myśli, że zawsze na tej konkretnej firmie testów, to nie wiem, bo się nie znam.Jestem tu od pół roku i jak dla mnie to ta kreska, jasna zawsze każdemu wychodzi. No i jak ktoś jest faktycznie w ciąży to wiadomo, potem wyjdzie o beta z krwi i będzie każdego dnia ciemniejsza. A jak nie jest to cały czas jest po prostu jasna, a beta zero
A robisz te konkretne strumieniowe facelle z rossmanna? Bo ten jest na zdjęciu i nie raz dziewczyny już pokazywały ze jest kreska a ciąży ni mo. Tak samo ten ListerineJeśli masz na myśli, że zawsze na tej konkretnej firmie testów, to nie wiem, bo się nie znam.
Ale nie jest tak, że na każdym teście jest jasna kreska, bo u mnie co miesiąc biel aż bije po oczach![]()
Nie, właśnie piszę że ja nie znam tej firmy, ja robię inneA robisz te konkretne strumieniowe facelle z rossmanna? Bo ten jest na zdjęciu i nie raz dziewczyny już pokazywały ze jest kreska a ciąży ni mo. Tak samo ten Listerine![]()
No to my właśnie piszemy o tym konkretnym, sama sytuacja z tym płynem do płukania jamy ustnej daje dużo do myślenia.. jakiś beznadziejny jest ten producent skoro krecha porządna się robi po płynie do buziNie, właśnie piszę że ja nie znam tej firmy, ja robię inne