reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Testy owulacyjne negatywne

Juliaf20

Aktywna w BB
Dziewczyny, czy miałyście taką sytuację, że testy owulacyjne zaczęły się stopniowo przyciemniać, potem doszły do pewnego poziomu i „stanęły” – kreska była widoczna, ale nigdy nie zrównała się z kontrolną? U mnie objawy owulacji (śluz jak białko jaja, ból jajnika) już były, a test nigdy nie był w 100% pozytywny. Jak wyglądały u Was testy po owulacji – druga kreska znikała całkiem czy jeszcze jakiś czas była widoczna?

Cykle ok 34 dniowe. Ostatnia miesiączka 23-27.11

Owulacja według aplikacji 10.12

Byłam u lekarza wszystko okej, a już nie wiem co myśleć o tych testach i chciałabym poczytać czy któraś z was tak miała

W poprzednim cyklu też żaden test nie był w 100% pozytywnych, ale progesteron 7dpo wskazywał na to, że owulacja była. Tylko że te testy ostatnio były coraz bledsze, a w tym cyklu kreska jest cały czas i nie taka blada

Załączniki

• Screenshot_20251214-225350.Premom.png
    Screenshot_20251214-225350.Premom.png
    344,2 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
reklama
Może zacznij stosować innej firmy po prostu.
No i jak chodzisz na monitoring (wnioskuję bo pisałaś, że byłaś u lekarza i wszystko ok) to jest najbardziej wiarygodna podstawa do tego, żeby faktycznie wiedzieć czy jest owulacja i czy pękają pęcherzyki. Jeśli nie to warto.

Do góry