• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Testy owulacyjne

młoda1994

Fanka BB :)
Dziewczyny szukam opinii na temat ovulationstest Davida? Używała je może któraś? Jak dobrze pamiętam one są zagraniczne więc proszę o opinię dziewczyn z zagranicy.

reklama
A moze tester Afrodyta? Podobno bardzo dobry pokazuje dni płodne, nieplodne i przedplodne. Sama mam zamiar skorzystać po urodzeniu w celu zabezpieczenia się, ale w druga stronę - planowane poczęcie tez się sprawdzi :) chociaż wydaje mi sie ze można by kupić zwykły mikroskop i tez będzie działać ;)

reklama
A moze tester Afrodyta? Podobno bardzo dobry pokazuje dni płodne, nieplodne i przedplodne. Sama mam zamiar skorzystać po urodzeniu w celu zabezpieczenia się, ale w druga stronę - planowane poczęcie tez się sprawdzi :) chociaż wydaje mi sie ze można by kupić zwykły mikroskop i tez będzie działać ;)
Myślałam o tym i nawet patrzyłam jak to wygląda ale zastanawiam się czy sobie poradzę z interpretacja tego testu na ślinę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry