• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Testy owulacyjne

Justi1234

Fanka BB :)
Hej dziewczyny mam pytanie odnośnie interpretacji testów owulacyjnych 😊 od tego cyklu zaczęłam je robić i wklejać do zeszytu aby mieć porównanie. Wiem, że pozytywny wynik jest kiedy obie linie są jednakowe lub ta przy białym polu jest ciemniejsza. 🙂 Ale czy teraz z dnia na dzień ta linia powinna ciemnieć czy nie ma reguły?🤔🙂

Załączniki

• IMG_20200709_205423.jpg
    IMG_20200709_205423.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 2 551
reklama
Hej dziewczyny mam pytanie odnośnie interpretacji testów owulacyjnych [emoji4] od tego cyklu zaczęłam je robić i wklejać do zeszytu aby mieć porównanie. Wiem, że pozytywny wynik jest kiedy obie linie są jednakowe lub ta przy białym polu jest ciemniejsza. [emoji846] Ale czy teraz z dnia na dzień ta linia powinna ciemnieć czy nie ma reguły?[emoji848][emoji846]
Nie ma reguły.

Nie ma reguły. Ja jechałam na paskach kilka miesięcy, raz owulację pokazywały, a raz nie. radziłam się dziewczyn tutaj na forum i usłyszałam, że to, że są dwie kreski nie musi oznaczac że ta owulacja faktycznie wystąpiła. I odwrotnie, brak kresek o niczym nie świadczy. Reasumując bawiłam się w to kilka miesięcy, rezultat zerowy, plus jest taki że mniej więcej wiem w który dc celować

Hej dziewczyny mam pytanie odnośnie interpretacji testów owulacyjnych 😊 od tego cyklu zaczęłam je robić i wklejać do zeszytu aby mieć porównanie. Wiem, że pozytywny wynik jest kiedy obie linie są jednakowe lub ta przy białym polu jest ciemniejsza. 🙂 Ale czy teraz z dnia na dzień ta linia powinna ciemnieć czy nie ma reguły?🤔🙂
Negatywy
Nie ma reguły. Ja jechałam na paskach kilka miesięcy, raz owulację pokazywały, a raz nie. radziłam się dziewczyn tutaj na forum i usłyszałam, że to, że są dwie kreski nie musi oznaczac że ta owulacja faktycznie wystąpiła. I odwrotnie, brak kresek o niczym nie świadczy. Reasumując bawiłam się w to kilka miesięcy, rezultat zerowy, plus jest taki że mniej więcej wiem w który dc celować
To prawda. Robiłam testy wyszły dwie soczyste kreski, a na monitoringu - brak owulacji

reklama
Jeśli mogę dodać coś od siebie to warto robić testy o określonej, tej samej porze, przynajmniej tak wszędzie piszą plus na 2h zero albo niewiele płynów żeby nie zafałszowac wyniku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry