frez.ja1987
Fanka BB :)
Powodzenia!Tak dokladnie. Dzieki za odpowiedz. Pierwszy raz mam az tak pozytywny test tzn ze ta kreska jest az tak czerwona
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powodzenia!Tak dokladnie. Dzieki za odpowiedz. Pierwszy raz mam az tak pozytywny test tzn ze ta kreska jest az tak czerwona
Mam pytanie test owulacyjny wychodzi mi pozytywny 4 dzien z rzedu czy to normalne? Dodam ze w piatek kreska byla najbardziej intensywna a teraz testowa i kontrolna sa tego samego koloru.Powodzenia!![]()
Testy owulacyjne robi się do pierwszego pozytywnego. Później nie ma sensu robić. Hormon lh różnie "znika" z organizmu, jest to sprawa indywidualna. U jednej już na drugi dzień po piku test wyjdzie negatywny, a u drugiej testy będą pozytywne aż do dnia@.Mam pytanie test owulacyjny wychodzi mi pozytywny 4 dzien z rzedu czy to normalne? Dodam ze w piatek kreska byla najbardziej intensywna a teraz testowa i kontrolna sa tego samego koloru.