Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Witam . Robiłam testy owulacyjne I były pozytywne i robiłam dalej I teraz są już negatywne (słabsze kreski)
To oznacza że nie doszło do zapłodnienia?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A co ma piernik do wiatraka ?Witam . Robiłam testy owulacyjne I były pozytywne i robiłam dalej I teraz są już negatywne (słabsze kreski)
Te testy nie wykrywają owulacji, a skok hormonu LH.Cześć, jestem tu nowa. Od 2 miesięcy pomijając miesiączkę robię testy owulacyjne. Ani raz według testu nie miałam owulacji. Że mną jest coś nie tak czy z testami?
Patrzy się do 1go pozytywnego testuWitam wszystkie panie. Mam pytanie i liczę na to że czegoś się nauczęotóż robię testy owulacyjne już od dłuższego czasu i napotkałam takie oto dziwy w tym miesiącu: pik LH przyłapany 19 DC I 29DC (cykle 32 dni) - oba wyniki były z pewnością pozytywne. Z ciekawości konstytuuje testy owulacyjne (dziś mamy 33DC) i LH ewidentnie spadło. Pytanie właściwe: czy jest to normalne/czy któraś z pań zaobserwowała podobne zjawisko? Dwa pozytywy w odstępie 10 dni? Co to może oznaczać?
Dodam że na pewno nie mam cyst.
Dzięki z góry pozdrawiam
A możesz wstawić zdjęcie testów?Witam wszystkie panie. Mam pytanie i liczę na to że czegoś się nauczęotóż robię testy owulacyjne już od dłuższego czasu i napotkałam takie oto dziwy w tym miesiącu: pik LH przyłapany 19 DC I 29DC (cykle 32 dni) - oba wyniki były z pewnością pozytywne. Z ciekawości konstytuuje testy owulacyjne (dziś mamy 33DC) i LH ewidentnie spadło. Pytanie właściwe: czy jest to normalne/czy któraś z pań zaobserwowała podobne zjawisko? Dwa pozytywy w odstępie 10 dni? Co to może oznaczać?
Dodam że na pewno nie mam cyst.
Dzięki z góry pozdrawiam