Agniesiak85
Fanka BB :)
Witam ;-)
Mam takie pytanko: czy testy owulacyjne mogą nie pokazać owulacji, mimo że owulacja wystąpiła?
U mnie wg tempki wszystko ładnie, owulacja była kilka dni temu, nawet miałam bóle w podbrzuszu niby przed tą owulacją. Ale robiąc testy wychodziła mi druga bardzo blada kreska kilka dni z rzędu, później już tylko 1 krecha. Dziś dla pewności też zrobiłam i nic, 1 krecha.
Po prostu zgłupiałam, czy owulacja wogóle była.![]()
ja Ci Kochana nie pomogę bo sama pierwszy cykl jestem z testami owu..
U mnie od paru dni wychodzi bardzo blada druga kreska i jakoś się nie chce bardziej zabarwic
Też się zastanawiam nad tym..
I jeszcze: czy jak w cyklu jest brak owulki to wyszłaby druga bardzo blada krecha czy jedna? Martwię się, że w tym cyklu nie mam owu.. Może jeszcze przyjdzie.. Mierzę tempkę też.. Mój wykresik jest na wątku "starające się wątpliwości".
U mnie od paru dni wychodzi bardzo blada druga kreska i jakoś się nie chce bardziej zabarwic

I jeszcze: czy jak w cyklu jest brak owulki to wyszłaby druga bardzo blada krecha czy jedna? Martwię się, że w tym cyklu nie mam owu.. Może jeszcze przyjdzie.. Mierzę tempkę też.. Mój wykresik jest na wątku "starające się wątpliwości".