C
channelka
Gość
Witaj Agniesiak85. To ja właśnie tak robie te testy, codziennie o tej samej godzinie, plynów też przed nie pije i chyba juz wszystko wiem :-) bo jak dzisiaj robiłam teścik na owulke to wynika z tego,że ta moja owuka juz była dwa dni temu (bowtedy miałam wyraźne dwie krechy, a ta druga ciemniejsza). Zobaczymy czy za 14 dni będzie @ i czy to sie potwierdzi. Chciałabym żeby tak było, bo to by znaczyło,że nie mam jakichś większych zaburzeń w organiźmie po tabletkach antykoncepcyjnych. Iwprzyszłym miesiącu zaczynam intensywne staranka o fasolkę!!! Bo w tym miesiącu jak była owulka to nici wyszły z przytulanek bo mój M był zestresowany :-(((( . Ależ ja byłam wtedy zła na niego !!! No nic czekam teraz na @,
Całuski dla was wszystkich.
Całuski dla was wszystkich.
Nie chce mi sie, że szok..
zreszta tamte cykle były długie i nie reguralne.
z czego testowa dużo ciemniejsza tak więc owu wystąpi za 24 -36 godzin:-) 
postanowilam uzyc testow owulacyjnych (zakupilam na allegro 10, bo sporo taniej niz w aptece) i juz mi sie koncza, a 2 kresek jak nie bylo tak nie ma :-( moze zle robie, bo rano, co prawda nie z pierwszego moczu, ale rano, zawsze kolo 9, a wczesniej pije kawe czy herbate, a niby powinno sie unikac picia przed... ale dzis mam takie chyba owulacyjne bole, nie wiem, jajniki mnie tak bola, ze az na nogi promieniuja
a dzis moj 21 dc, ale cykle mam 41-42 dniowe (bynajmniej dwa ostatnie - a w sumie piewsze po ciazy - takie byly). Bardzo mozliwe Tasiulka, ze owu Ci sie przesunela, mi w ostatniej ciazy przesunela sie az o 5 tygodni! taki mialam rozstrzal miedzy terminami porodu