reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Testy owulacyjne

witam
Wpadłam na forum tylko na sekundkę.
Wczoraj w 11 dc zrobiłam test owulacyjny (mam 28 dniowy cykl). Testowa kreska wyszła mi jaśniejsza niż ta druga...Jakbym juz miała owulację, ale przecież to niemożliwe... Zobaczę jak dzisiaj będzie...
Co o tym myslicie??

reklama
witam
Wpadłam na forum tylko na sekundkę.
Wczoraj w 11 dc zrobiłam test owulacyjny (mam 28 dniowy cykl). Testowa kreska wyszła mi jaśniejsza niż ta druga...Jakbym juz miała owulację, ale przecież to niemożliwe... Zobaczę jak dzisiaj będzie...
Co o tym myslicie??
Mi testowa wychodzila jasniejsza do 15 dc a testowalam od 6 dc. Lh w moczu jest przez cały czas wiec ta testowa moze wychodzic ciagle taka slabsza ale ważne jest dopiero jak bedzie taka sama lub ciemniejsza od kontrolnej. Mi 2 dzien wychodzi ciemniejsza i jeszcze jutro bede sprawdzac mam nadzieje ze wyjdzie jasniejsza:baffled:

Zajaczek

Wyszlo prawidlowo. Jesli masz 28 dniowe cykle to oznacza ze owu jest okolo 14go dnia. Test owu nie mowi i dniu owu, ale o zblizajacej sie owu w najblizszych 24-36 godzinach. Wiec graloby to ze bedziesz miec owu 12, 13 dc....i 15dniowa faze lutealna

Ponadto piszesz ze kreska jest jasniejsza, a powinna byc ciemniejsza co pewnie oznacza ze dopiero moze od jutra (12 dc) bedziesz liczyc te 24-36 godziny

witam ja stosowałam testy owulacyjne w tym cyklu i wynik pozytywny wyszedl mi juz w 10dc , czyli dwie identyczne kreseczki 12 testowa byla ciemniejszaod kontrolnej a 13 juz jaśniejsza stosowalam testy acon LH plytkowe,gorąco polecam 5 testów ok 30 zł chciałam powiedzieć że cykle mam 28 dniowe wywolywane orgametrilem od 16-25 dc wiec mozliwości nie ma zeby byly krutsze niz 26dni, a tak po za tym test pokazuje wynik pozytywny od 24-48 godzin przed owulacja wiec dziewczyna która pisała ze juz w 11 dc ma wynik pozytywny to wszystko sie zgadza owulka pewnie bedzie w 13 albo 14 dc a kreski muszą byc identyczne,pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny
Odnośnie wczorajszego wpisu. Po prostu w sobotę zrobiłam źle test.Wczoraj przeczytałam wszystko jeszcze raz. Myślę że było już ok. Tzn. Wczoraj testowa była jaśniejsza niż kontrolna. I chyba tak właśnie powinno być w moim 28 dniowym cyklu. Zresztą nie zgadzam się na dni płodne zanim nie przyjedzie mąż, a wraca dopiero (już:happy:) we wtorek:-D

Cześć Dziewczyny
Odnośnie wczorajszego wpisu. Po prostu w sobotę zrobiłam źle test.Wczoraj przeczytałam wszystko jeszcze raz. Myślę że było już ok. Tzn. Wczoraj testowa była jaśniejsza niż kontrolna. I chyba tak właśnie powinno być w moim 28 dniowym cyklu. Zresztą nie zgadzam się na dni płodne zanim nie przyjedzie mąż, a wraca dopiero (już:happy:) we wtorek:-D
A to jak ty zrobiłas ten test?:-) ważne zeby zgodnie z instrukcja bo moze wyjsc pozytywny a owulacji wcale nie bedzie:no:

No bo ja po prostu źle zanurzyłam test (za daleko i raczej za długo). Więc wczoraj znowu przeanalizowałam wszystko i stwierdziłam że jestem nierozgarnięta:szok:. Zobaczę jak wyjdzie dzisiaj. Mam nadzieję ze moja owulacja na prawdę poczeka na Mężulka :rofl2: inaczej się wkurzę:)

Cześć dziewczyny! Napiszcie mi proszę jaki jest najlepszy test owulacyjny, chodzi mi o nazwę i czy testy zakupione na allegro są warte kupienia?

reklama
Do góry